Milletvekili ALKAYIŞ: AK Parti Olarak Yüreğimizle Çalışıyoruz

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, teşkilat üyeleriyle birlikte köy gezilerini sürdürdü.

Milletvekili ALKAYIŞ: AK Parti Olarak Yüreğimizle Çalışıyoruz
GÜNDEM 16.07.2024 19:52:00 57 0

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili ALKAYIŞ, AK Parti olarak vatandaşımız için yürekten çalıştıklarını belirtti.


 AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Adıyaman il merkezinde bulunan köyleri ziyaret ederek buralardaki yatırımları ve çalışmaları yerinde inceledi. ALKAYIŞ’a bu ziyarette İl Başkanı F. Bülent KABLAN, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can ERDOĞAN, Merkez İlçe Başkanı Ziya BAŞARAN, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt KUŞTEPE ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik ettiler.

 

Sırasıyla “Hasankendi, Güzelyurt, Büyükkavaklı, Ova Kuyucak, Hacıhalil, Yazca (Çençen), Bozhöyük” köylerini ziyaret eden Milletvekili ALKAYIŞ, burada vatandaşlarımızla hasbıhâl etme ve mevcut çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu. 6 Şubat depremlerinde Adıyaman’ın büyük yıkımlar yaşadığını hatırlatan ALKAYIŞ, Hükümet olarak yaraların sarılması noktasında çok ciddi gayretler ortaya koyduklarını ve deprem konutlarının bir bölümünün tamamlandığını ve geri kalanların ise hızla yükseldiğini ifade etti. İl Genel Meclisi’mize de teşekkür ettiğini belirten ALKAYIŞ; köylerimizde altyapı, üstyapı ve kilitli parkeleriyle deprem öncesi çalışmalarını en üst düzeyde ve en verimli biçimde sürdüren İl Genel Meclisi’mizin, depremden sonra ortaya çıkmış olan tahribatın izlerini kaldırmak ve şehrin tamamını yeniden ihya etmek için can u gönülden çalıştıklarını söyledi.

 Milletimizle el ele vererek yaraları saracaklarını belirten ALKAYIŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM’un birkaç gün önce Adıyaman’a geldiğini ve iki gün boyunca burada incelemelerde bulunduğunu, Hükümetimizin Adıyaman’ın inşa ve ihyası için gücünü ve imkânlarını seferber ettiğini söyledi. Adıyaman’ı yakın bir gelecekte daha iyi günlerin beklediğini ifade eden Milletvekili ALKAYIŞ, memleketin kalkınması için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.


İlginizi Çekebilir

Sel felaketi! Uyarılar peş peşe geliyor

Dünya'nın ilk 100'ünde 4 Türk limanı

İstanbul Valisi Gül'den Şile'de tam gün

Aile'den Gaziantep'te 'Çocuk Kampı'

Kıbrıs Çevre Yolu'na start

1 haftada 2,5 milyon araç denetlendi

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 103. Yılı etkinlikleri Ankara'da başladı

Zehir tacirlerine 'Narkoçelik' baskını: 100 tutuklu

Habur'da 1 terörist teslim oldu

Bakan Kurum: Ebrar Sitesi yıl sonuna kadar tamamlanacak

YİMER, 16 bin hayatın kurtarılmasını sağladı

GSB yurt başvurularında son gün 24 Ağustos

Gelir ve Kurumlar geçici beyanları uzatıldı

Kapıdan satışlara yeni düzenleme... Cayma hakkının kapsamı genişletildi

'Okulum Temiz' belgelendirmeleri sürüyor