Milletvekili ALKAYIŞ: Samsat İlçemizde Yatırımlarımız Hızla Devam Ediyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Adıyaman Samsat ilçesinde devam eden yatırımları incelemek üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

Milletvekili ALKAYIŞ: Samsat İlçemizde Yatırımlarımız Hızla Devam Ediyor
SİYASET 9.09.2024 09:28:00 62 0

Samsat Belediyesi ve Samsat Kaymakamlığı’nı ziyaret eden ALKAYIŞ, burada vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinleyip not aldı.

Samsat ilçesinde devam eden yatırımları incelemek ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip değerlendirmek üzere ilçedeki ziyaretlerini sürdüren AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Samsat Belediye Başkanlığı binasında Belediye Başkanı Sayın Halil Fırat’la bir araya geldi. İlçe Başkanı Osman İdacı, teşkilat üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarımızın da katıldıkları toplantıda köylerimizde yapımı devam eden “Kırsal Köy Konutları, Recep İçme Suyu, Sulama Sistemleri, Köy Taziye Evleri ve Cami İnşaatları, Altyapı Çalışmaları” konularında önemli değerlendirmeler yapıldı. Belediye Başkanı Halil FIRAT ile birlikte Samsat Kaymakamı Sayın Yaşar ARTAR’ı ziyaret eden Milletvekili ALKAYIŞ, güzide ilçemizdeki çalışmalar ve devam eden yatırımlar konusunda Kaymakam ARTAR’dan bilgi aldı. Yine, Belediye Başkanı Halil FIRAT ile birlikte esnaflarımızı ziyaret eden Milletvekili ALKAYIŞ, Samsat ilçesinin kıymetli yöneticileri, saygıdeğer esnafı ve aziz vatandaşlarına konukseverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Samsat ilçemizde Atatürk Barajı manzaralı TOKİ Konutlarının inşa edildiğini belirten ALKAYIŞ; 25’i deprem, 100’ü sosyal konut olmak üzere 21 bloktan oluşacak olan Sosyal Konutlarımızın ihalesinin 384.452.000.00 TL’lik bedel ile yapıldığını ve temel (kazı) çalışmalarının da başladığını ifade etti. Hükümet olarak gerek Samsat ilçemiz gerekse Adıyaman’ımızın bütün bölgeleri için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Milletvekili ALKAYIŞ, memleketimizi hep birlikte ayağa kaldıracaklarını ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek hazırlamak için ellerinden gelen gayretleri göstereceklerini belirtti.


İlginizi Çekebilir

MHP'li Yalçın: Hiç kimse, MHP'yi Anayasanın ilk dört maddesi konusunda denetleyemez, sorgulayamaz, tartamaz

CHP'li Ün: “Büyükbaş Hayvan Sayısı İthalata Rağmen Düşüyor”

Ediz Ün: “TMO’nun Düşük Fiyatları Çeltik Üretimini Bitirecek”

Edirne'de CHP İl Başkanı Taybıllı İpsala İlçe başkanlığını ziyaret etti

AK Parti Türkiye Buluşmaları Eskişehir’de Gerçekleşti

MHP'li Yurdakul: Çalıştayımızın amacı Türk aile kurumunun muhafaza edilmesi, güçlendirilmesidir

Yazgan: Türkiye'yi kadınlarla değiştireceğiz

Özlale de İYİ Parti'den istifa etti!

Bursa'da CHP'li kadınlardan sert tepki!

CHP 101. kuruluş yıldönümünü İpsala'da da kutladı

DEVA'lı Esen'den 'Narin' açıklama

Ak Parti Milletvekili Süleyman Soylu’dan Ümraniye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na ziyaret

“Hâkimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır”

Saadet Partisi’nden Edirne'de önemli ziyaretler

Milletvekili ALKAYIŞ: Samsat İlçemizde Yatırımlarımız Hızla Devam Ediyor