MİLLETVEKİLİ TUTDERE ADIYAMAN SAĞLIK YATIRIMLARININ TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ TUTDERE ADIYAMAN SAĞLIK YATIRIMLARININ TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR
SİYASET 17.03.2022 20:48:00 113 0

MİLLETVEKİLİ TUTDERE SAĞLIK BAKANI’NI ZİYARET ETTİ “150 YATAKLI DEVLET HASTANESİ’Nİ TEKRAR HATIRLATTI

TBMM BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ TUTDERE 150 YATAKLI DEVLET HASTANESİ İÇİN SAĞLIK BAKANINI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ TUTDERE SAĞLIK BAKANINI ZİYARET EDEREK ADIYAMANLILARIN TALEPLERİNİ İLETTİ

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Tutdere gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Adıyaman’da yapımı devam eden ve yapılması planlanan sağlık projeleri hakkında bilgi alırken, Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi başta olmak üzere Adıyaman’ın sağlık alanındaki sorunlarını da Bakan Koca’ya aktardı.

Eksikliklerin Giderilmesi Noktasında Gerekli Ödenekler Ayrılmalı

150 Yataklı Devlet Hastanesi başta olmak üzere Adıyaman’ın sağlık alanındaki eksiklerini Bakan Koca’ya aktardığını ifade eden Milletvekili Tutdere, “Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya gerçekleştirdiğimiz ziyaret sırasında Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi başta olmak üzere Adıyaman’ın sağlık alanındaki tüm eksikliklerini ifade ederek eksikliklerin giderilmesi noktasında gerekli ödeneklerin ayrılmasını gerektiğini dile getirdim. Ayrıca, ilçelerimizin sağlık alanında yaşadığı sorunları ve eksiklikleri sıralayarak Adıyamanlı hemşehrilerimizin tarafımıza iletmiş olduğu sorunları da Bakan Koca’ya ilettim.” dedi.

150 Yataklı Devlet Hastanesi’ni Tekrar Hatırlattık

150 Yataklı Devlet Hastanesi için gereken adımların hala atılmadığı dile getiren Milletvekili Tutdere, “Gerek TBMM Genel Kurulu’nda, gerek komisyon çalışmalarında, gerekse bütçe görüşmelerinde Adıyamanlı hemşehrilerimizin Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi talebini gündeme taşıdık. 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin yapılacağı açıklanmış olmasına rağmen hastane inşaatına başlanılması için herhangi bir somut adım hala atılmamıştır. Adıyamanlı hemşehrilerimizin bu önemli ve hayati talebini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya bir kez daha hatırlatarak hastanemizin yapım talebini yineledik.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Alanındaki Sorunlar Çözülünceye Kadar Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Yapılan görüşmede Adıyaman genelindeki doktor eksikliklerini de Bakan Koca’ya aktardığını ifade eden Milletvekili Tutdere, “Adıyamanlı hemşehrilerimiz bazı bölümlerde yaşanan doktor eksikliğinden dolayı çevre illere gitmek zorunda kalmaktadır. Bu durum hemşehrilerimizi hem maddi olarak hem de manevi olarak zora sokmaktadır. Bakan Koca ile yaptığımız görüşme sırasında Adıyaman il Merkezi başta olmak üzere ilçe hastanelerimizde eksiklik olan bölüm doktorlarımızın atamasının yapılmasını ve hemşehrilerimizin taleplerinin karşılanmasını talep ettik. Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi yapılıp, Adıyaman’ın sağlık alanındaki tüm sorunları çözülünceye kadar mücadelemizi sürdürecek,  çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


İlginizi Çekebilir

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır