MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN BİR TAKIM AÇILIŞLAR İÇİN ADIYAMAN'DA

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN BİR TAKIM AÇILIŞLAR İÇİN  ADIYAMAN

Keleş,"Bugüne değin üniversitemize sundukları pekçok katkının yanına bu önemli yapıları ekleyen kıymetli Erdemoğlu Ailesi'ne minnettarız." Dedi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mehmet Keleş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla ilgili program sonunda bir basın açıklaması yaptı. 

Prof.Dr Mehmet Keleş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in katılımlarıyla, değerli hemşehrilerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından yaptırılan Besni Ali Erdemoğlu Fakülte Lojmanı ve Ali Erdemoğlu Besni Meslek Yüksekokulunun açılış törenlerini  gerçekleştirdik.

Ayrıca 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan ve yeniden inşasının Üniversitemiz için büyük bir anlam ifade ettiği 56 dairelik merkez kampüs fakülte lojmanlarının temel atma törenini de gerçekleştirdik.

Bugüne değin üniversitemize sundukları pekçok katkının yanına bu önemli yapıları ekleyen kıymetli Erdemoğlu Ailesi'ne minnettarız.

Üniversitemiz mensuplarına ve öğrencilerine yeniden huzur ve güven içinde barınma ve eğitim öğretim imkâni sağlayacak bu binaların inşasındaki katkıları için değerli hayırseverlerimiz Ali Erdemoğlu ve İbrahim Erdemoğlu’na en derin şükranlarımızı sunuyorum.

Süregelen kıymetli destekleri için Üniversitemiz adına Erdemoğlu Ailesi'ne teşekkür ediyor, Adıyaman'ın en kısa sürede ihtiyaç duyduğu diğer yapılara kavuşmasını diliyoruz.