Milli Eğitim Müdürlüğü İnceleme, Tespit ve Denetim Komisyonu Kahta İlçesindeydi

İl Milli Eğitim Müdürü Gönen'in başkanlığında, Maarif Müfettişleri İl Koordinatörü Atıf Bostancı, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve tüm şube müdürlerinin katılımıyla oluşturulan inceleme, tespit ve denetim komisyonu Kahta'daydı.

Milli Eğitim Müdürlüğü İnceleme, Tespit ve Denetim Komisyonu Kahta İlçesindeydi
EĞİTİM 24.12.2021 10:23:00 109 0

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen'in başkanlığında, Maarif Müfettişleri İl Koordinatörü Atıf Bostancı, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve tüm şube müdürlerinin katılımıyla oluşturulan inceleme, tespit ve denetim komisyonu; 23 Aralık 2021 Perşembe günü, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçede görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bilgi alışverişi yapmak ve yüz yüze eğitim gören öğrencilerimizle bir arada olmak için yaptığı ilçe gezilerinde bu hafta Kâhta İlçesini ziyaret etti.

Bu kapsamda yapılan ziyaretlerde okullarımızın tertip ve düzeni, dersliklerin ve diğer bölümlerinin eğitim öğretime hazır olma ve uygunluk durumu; okullarda akademik başarıyı arttırmaya yönelik oluşturulan kurullar; okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuma kültürünün oluşmasına yönelik çalışmalar; okulların kendine özgü yürüttüğü projeler ve salgın sürecinde yüz yüze eğitimde alınan tedbirlerin yerinde incelenmesi gibi konularda denetim ve incelemelerde bulunuldu.

Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Kâhta temasları sırasında ilimizde de dağıtımı yapılan yardımcı kaynak kitapların dağıtımına eşlik ederek Kâhta Yapraklı İlkokulu, Körgüden İlkokulu, Bostanlı İlk/Ortaokulu ve Titan İlkokulunda yardımcı kaynak dağıtımına katıldı.

Bu okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, “Eğitimde aksayan yönleri gidermek bizim öncelikli işimizdir. Bugün yaptığımız ziyaretler sadece fiziki inceleme ziyaretleri olmadı. Aynı zamanda idareci ve öğretmen arkadaşlarımızla görüşüp sorunları hakkında bilgiler aldık. Okulları dolaşıp eksiklikleri yerinde görmeye çalışarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. Gelişimden ve değişimden haberdar olursak, çocuklarımızı geleceğe daha hazır vaziyette yetiştirmiş oluruz. İmkânlar dâhilinde tüm sorunları çözmeye çalışacağız. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla Bakanlığımızın ülkemizdeki tüm öğrencilerimizin kaynak ihtiyacını karşılamak üzere basılı halde gönderdiği kitaplarımızın da dağıtımını yaptık.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Gönen, birinci sınıf öğrencileriyle okuma çalışması yaptıktan sonra öğrencilerle sohbet ederek, öğrencilerin genel durumlarıyla ilgili öğretmenlerinden bilgiler edindi. Öğrencilerle sohbet gerçekleştirdikten sonra okulun öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelerek görüş, fikir ve önerilerini dinledi. Ziyaret sonunda okul yönetimine ve öğretmenlere gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Tüm okul ve kurum incelemelerinin sonunda Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen başkanlığında, Kâhta Öğretmenevi Toplantı Salonunda toplanan inceleme ve tespit komisyonu, ziyaret edilen tüm okul ve kurumlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kâhta İlçesinde yapılan inceleme, tespit ve denetim incelemelerimiz her hafta farklı ilçelerimizde olmak üzere devam edecektir.


İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Belediyesi merkezlerinde yaz okulu başladı: 'Bir Yaz Bin Gelecek' - Videolu Haber

Özdemir’e 'Veda' yemeği düzenlendi

Mahkemeden Emsal Karar: Öğretmenlerin Ek Ders Ücretleri Ödenmeli

Adıyaman'da 'TÜGVA Yaz Okulları' başladı

Adıyaman'da 'Yaz Kuran Kursları' açıldı - Videolu Haber

Adıyaman'da 'Eğitim Yılı Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısı' düzenlendi

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Ahmet Yesevi Milletevi üreten kadınların adresi oldu

Ortaöğretime geçiş tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

2023-2024 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi ve 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları toplantısı

GASMEK ile kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

Milli Eğitim Müdürü Tosun'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

Adıyaman Üniversitesi 8. Geleneksel Sağlıklı Yaşam Turnuvası sona erdi

Eğitim-Sen'den 2023-2024 eğitim dönemi değerlendirmesi

Tosun'dan yılsonu mesajı