Mourinho’dan transfer talebi: 1 stoper, 1 orta saha, 2 kanat, 1 golcü

Mourinho’dan transfer talebi: 1 stoper, 1 orta saha, 2 kanat, 1 golcü

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Jose Mourinho, yöneticilerle yaptığı görüşmede kadro yapılanmasıyla ilgili taleplerini iletti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir transfer dönemi ile başladı. Teknik direktörlük görevine getirilen Jose Mourinho, yönetimden mevcut kadronun büyük bir kısmının korunmasını istedi. Sarı lacivertli ekip, Temmuz ayının son haftasında Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda sahaya çıkacak ve bu nedenle öncelik kaliteli oyuncuları kadroda tutmak olacak.

İÇ TRANSFER ÇALIŞMALARI

Geçtiğimiz sezonun en verimli performansını sergileyen İrfan Can Kahveci ile sözleşme yenileme görüşmeleri sürüyor. Aynı zamanda Osayi Samuel'in takımda kalması için de çalışmalar devam ediyor.

Fenerbahçe, ayrıca Livakovic, Djiku, Becao, Fred, Tadic ve Dzeko gibi yıldız isimlerle de görüşmelerini sürdürüyor.

5 TRANSFER TALEBİ

Takıma en az 1 stoper, 1 orta saha, 2 kanat oyuncusu ve 1 golcü takviyesi yapmak isteyen sarı lacivertliler, transfer çalışmalarına hız verdi.

Mevcut başkan Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco ve başkanlık seçimleri sonucunda yönetime dahil olması beklenen Acun Ilıcalı, Mourinho’nun talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

KAYNAK: TRT Spor