GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Muhtar Adnan Göz Dolduruyor

Muhtar Adnan Göz Dolduruyor

Muhtar Adnan Göz Dolduruyor
GÜNDEM 1.03.2023 10:39:00 296 0

Silifke’ye bağlı Taşucu muhtarı Adnan UYSAL, depremin ilk gününden bu yana Taşucu halkı ve Rus halkı ile canla başla depremzedeler için gece gündüz demeden yardım için seferber oldular. Muhtar Adnan ülkemizde yaşanan felakette çok üzüntü duyduklarını bir daha bu tür felaketlerin olmamasını temenni ettiklerini belirtti. Muhtar Adnan, biz de Taşucu olarak depremzede vatandaşlarımıza bir nebze yardımcı olmaya çalıştıklarını bundan sonra da ellerinde tüm imkânları sonuna kadar kullandıkları ve her zaman depremzedelerin yanında olacaklarını belirtti.

Ayrıca Akkuyu NGS de İçtur Servis Firması Kamplar Müdürü olarak çalışan Tolga Gül bey depremin 1. gününden itibaren arkadaşları ile gönüllü olarak kendi imkanlarını kullanarak yardım etmektedir. Gönüllü kahramanlarımız Can Beydoğan,Adnan Uysal, Hasancan Yorgancıgil Fatih Erdoğan,Nihal Toygar,Hüsnü Tunca, Nuray Malkoç, Gülen Gözde Ceylan,Esra Tuna,İbrahim Ay,Melis Ece Hatipoğlu,Dilruba Güneş İlayda Daşdemir,  Koray Daşdemir, Ozan Dumlu, Edip Ekici gibi daha ismi  aklımıza gelmeyen yüzlerce kişi var. Yardımlar organize bir şekilde ve Silifke Kapızlı DSİ tesisleri, 23 nisan tesisleri, Gazi Çifliği, Taşucu Muhtarlığı, Seyfettin Tatoğlu Ortaokulu’nda devam etmektedir. Yardımlar hızla ihtiyaç sahiplerine vermeye devam edilmektedir.

Depremde zarar gören vatandaşlarımız ise Taşucu halkının kendilerine her konuda yardımcı olduklarını kendilerine evlerini ve gönüllerini açtıklarını hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını için başta Taşucu muhtarı Adnan bey olmak üzere Taşucu halkına teşekkür ettiklerini belirttiler.

 


Anahtar Kelimeler: Muhtar Adnan Dolduruyor

İlginizi Çekebilir

Hakkari’de “Filistinli Çocuklar İçin Çiz” Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman'a Tarihi Kentler Birliğinden destek ziyareti

Adıyaman’da Türk Ocakları Bölge İstişare Toplantısı Düzenlendi

Besni’de Elektrik Kesintisi: Uzun Süre Kesik Kalabilir!

Kahta'da Uyuşturucu Operasyonunda Büyük Başarı

Kâhta İlçesinde Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı

Mahmut Arslan: Kahta İl Olmadıkça Kalkınamaz

Bakan Kurum: Yıl sonuna kadar 200 bin konut depremzedelere teslim edilecek

Görev kuvvetlerinin 'Milli Anadolu Ankası' tatbikatı başarıyla sürüyor

Konya'nın Kapsül takımları TEKNOFEST'e damga vurdu

Türkiye-Azerbaycan arasında adalet iş birliği

Öğretmenlik Mesleği Kanunu'nda 3 madde daha kabul edildi

Oruç Reis Somali'de arayacak

Bakandan yeni iç hat seferleri müjdesi!

Bakan Bolat TEKNOFEST'te