Muhtarlar, 'İnsan Ticareti ve Emek Sömürüsü' Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Adıyaman'daki mahalle muhtarları, Adıyaman Belediyesi tarafından sürdürülen 'İnsan Ticareti ve Emek Sömürüsü' projesi hakkında bilgilendirildi.

Muhtarlar,
GÜNDEM 21.02.2022 19:05:00 101 0

Adıyaman Belediyesi tarafından hazırlanan ve Avrupa Konseyi ile AB tarafından finans desteği sağlanan 'İnsan Ticareti ve Emek Sömürüsü' projesinin bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Daha önce halk seminerlerine başlanan projenin bir sonraki ayağında mahalle muhtarlarına ulaşan proje sorumluları, bu kez Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği üyesi muhtarlarla bir araya geldi. Projenin Koordinatörlüğünü yürüten Adıyaman Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Aysun Hallaç, projenin sunumunu gerçekleştiren Adıyaman Belediyesi Uzman Eğitmenlerinden Mehmet Emin Yağımlı ile proje gönüllülerinin yer aldığı ziyarette, Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ile muhtarlara projenin amacı, faydaları ve hedeflenen sonuçları hakkında bilgiler verildi.

Projenin amacına ulaşması için muhtarlara çok iş düştüğünü söyleyen proje koordinatörü Hallaç, verdikleri desteklerden ötürü tüm muhtarlara teşekkür etti.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Taş da böyle önemli bir konuda hazırlanan ve hayata geçirilen projeden dolayı Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'a, proje koordinatörü Aysun Hallaç'a ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.


İlginizi Çekebilir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarihi güreşler için Edirne'de

Irak'ın kuzeyinde kilit kapanıyor!

Serkan Kaygusuz’un, mutlu günü

Haliliye Belediyesi 11 ekip ile 7 mahallede üstyapıyı yeniliyor

AFAD'dan Trabzon, Giresun, Samsun ve Ordu'ya uyarı!

TBMM'yi bu hafta yine yoğun gündem bekliyor

Muğla'da korkutan deprem

Datça 4,1 büyüklüğünde sallandı!

Milli gurur Türksat 6A’nın uzay yolculuğu yarın başlıyor

Teröristlerce tuzaklanan evlerde silah ve mühimmat ele geçirildi

Irak ve Suriye'nin kuzeyin 5 terörist etkisiz!

Şehitkamil’de çocuklar artık daha mutlu

Çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor

Türksat 6A için geri sayım!

Yediemin'deki su ürünleri kaçıranlara hapis cezası!