Öğrencilere moral motivasyon gezisi düzenlendi

ŞANLIURFA (PHA) - Akçakale Belediyesi Kurs Merkezinde eğitim gören öğrencilere sınav öncesi Moral - Motivasyon Gezisi düzenledi.

Öğrencilere moral motivasyon gezisi düzenlendi
GÜNDEM 1.06.2024 19:19:47 55 0

Akçakale Belediyesi; Yaklaşan TYT-AYT üniversite sınavları öncesi sınav kaygısını azaltmak ve öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla Akçakale Belediyesi Kurs Merkezi, öğrencilerine özel moral ve motivasyon gezisi düzenledi. Belediye Kurs Merkezi, sınav stresiyle başa çıkmak ve sınav öncesinde öğrencilere moral desteği sağlamak için bu etkinliği organize etti. Gezi, öğrencilere sınav öncesi gevşeme ve dinlenme imkanı sunarak zihinsel olarak rahatlamalarına olanak sağladı. Gezi kapsamında öğrenciler, doğa yürüyüşleri, Gaziantep Doğal yaşam parkı, ziyaretleri ve sportif etkinliklere katılma fırsatı buldular. Ayrıca, öğrencilere sınav stratejileri, zaman yönetimi ve sınav kaygısıyla başa çıkma konularında bilgilendirme ve destek sağlandı. Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan; bu tür etkinliklerin öğrencilerin sınav performansını olumlu yönde etkilediğini belirterek, gençlerin sadece akademik başarılarına odaklanmak yerine ruhsal ve zihinsel sağlık durumlarını da göz önünde bulundurmalarının önemli olduğunu söyledi.
Öğrenciler ise, bu tür etkinliklerin sınav öncesi motivasyonlarını artırdığını ve streslerini azalttığını dile getirerek, Belediye başkanına, Kurs Merkezi yöneticilerinine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sınav öncesi ruhsal ve zihinsel sağlığını korumalarına yardımcı olurken, toplumun genelinde de farkındalık oluşturarak eğitimde daha kapsamlı bir yaklaşımın benimsenmesine katkı sağlıyor.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor

Pandemi döneminin önemli ismiydi... Ayrı ayrı teşekkür etti

Bakan Kurum: Söz veriyoruz...

İmamoğlu'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı!

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı

Murat Kurum yeniden makamda

Suriyelilere vergi muafiyeti iddiası dezenformasyon!

Bakan Yerlikaya açıkladı... Provokatif eylemlere 474 gözaltı!

Kahta'ya yeni kaymakam atandı