SİYASET

SİYASET Haberleri

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?
SİYASET 5.07.2024 11:24:00 24 0

“Osman Kavala iş adamı kisvesi altında ABD ve AB ülkelerinin Ortadoğu Bölgesindeki planlarını hayata geçirmek isteyen, Türkiye’de konumlandırılmış bir temsilci” dersek inanın yanlış bir cümle kurmuş olmayız. Onun yaptığı çalışmaların tamamına bakın, karşınıza böyle bir profil çıkıyor. Kurduğu dernekler, vakıflar, çıkardığı yayın organları, sponsor olduğu medya, yurt içinde ve dışında katıldığı toplantıların özüne bakıldığında hepsinde Türk milletinin bölünmesine, bölgede terör örgütlerinin büyümesine yönelik hizmetlerini görürsünüz. Osman Kavala’nın en büyük misyonu da etnik fitne tohumları ekmesi, Türk milletini de kimliksizleştirmeye çalışmasıdır.

Sözde hayırsever iş adamının Brüksel ve Moskova’da PKK’lılarla, CIA ajanlarıyla açıktan yaptığı toplantıları, onun savunucularına soruyoruz ama adeta süt dökmüş kedi gibi duruyorlar. Hayırsever iş adamının bu PKK sevdasını izah edebilen bir Allah’ın kulu yok… Osman Kavala’nın son âşıklarından Abdülkadir Selvi’ye sorduk o da dut yemiş bülbüle döndü.

ABD, AB, PKK, FETÖ ve uzantılarının Osman Kavala’ya niçin bu kadar sahip çıktığını, onun Türkiye’de taşıdığı misyona bakarak anlayabilirsiniz. Osman Kavala, Türkiye’de hayalet gibi, sessiz sedasız görünse de vatan hainliği planlamalarında hep rol sahibi oldu.

Osman Kavala’nın ipi, ABD ve AB ülkelerinde olduğu gibi; CHP ve DEM gibi partilerin de onun için çok yırtındığına baktığımızda bunların ipi de Osman Kavala’da görünüyor. Osman Kavala adeta onların kanaat önderi gibi… CHP ve DEM’in LGBT aşkını ile Özgür Özel’in Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı' yerine 'Kadın ve Cinsiyet Bakanlığı' kuracağı açıklamasına bakınca, aklıma İzzet Ceren’in paylaştığı Osman Kavala fotoğrafı ve o fotoğrafa yaptığı “Fotoğrafta Kavala’nın koltuğunun altında ki dergiye ve başlığa iyi bakalım. “Trans Onurlu Türkiyeli”... Tam bölücü, sapkın, Soros projesi… Fotoğrafta Osman Kavala’nın kendi lokantasından... LGBT, eşcinsel, trans sapkınlıklarının merkezleri sözde derneklerinin de hepsinin arkasında, destekçisi, finansörü Soros adına Kavaladır...” yorumu aklıma geldi.

Başta Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP’li Belediye başkanlarının LGBT’ye sahip çıkması, eşcinsel evliliklerden bahsetmeleri bir Osman Kavala projesi olduklarını gösteriyor. CHP’li Belediye binalarında LGBT bayrakları, posterleri dalgalandıranların hedefi Türk aile birliğini ortadan kaldırmaktır.  Osman Kavala’nın elinde taşıdığı “Trans, Onurlu, Türkiyeli”... başlıklı dergi aslında aile yapımıza, milli kimliğimize karşı yapılan sinsi çalışmaları göstermektedir.

Osman Kavala, Batı’nın Türkiye üzerinde tasarladığı her düşüncenin hayata geçmesinde köprü vazifesinde olduğu muhakkak.

Siz hiç Osman Kavala’yı “Atatürkçü, vatansever bir Türk evladı” diye anan birisini gördünüz mü? Göremezsiniz. Çünkü onun misyonu bu kimliği ve çizgiyi ortadan kaldırmaktır. Zaten bu sıfatlarla anılan biri olsaydı ABD, AB, PKK, FETÖ ve uzantıları ona asla sahip çıkmazdı.

Teröristbaşı Öcalan’ın “Sevgilerimi iletin” dediği Osman Kavala bu sevgiyi nasıl kazandı? Onlara hizmet ederek kazanmış olması lazım değil mi? Onbinlerce insanı öldüren terör örgütünün başındakinin insan sevgisi olmayacağı muhakkak ama Osman Kavala’dan bunu esirgemiyorsa, elbette bir bildikleri vardır. Bu özet bilgi bile, bazılarının Osman Kavala gafletine düşmesini engellemesi lazım. Heyhat ki, ahmak olana yapacak bir şey yok….

 

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN


Anahtar Kelimeler: Osman Kavala kanaat önderiniz ?

İlginizi Çekebilir

MİLLETVEKİLİ ALKAYIŞ, CİBUTİ BÜYÜKELÇİSİ’Nİ TBMM’DE AĞIRLADI

Başkan Öcal: Konteyner Kentteki aileler ne olacak

Başkan Sevim: Yüzde 25 zam yasağı yeni sorunları getirecek

Türkiye Veteriner Hekimler Mesleki ve Özlük Hakları Topluluğu'nun CHP ziyareti

Bahçeli'den sert tepki! UEFA laçka kararından vazgeçmezse...

MHP’li İsmet Büyükataman’dan Özgür Özel’e “Bozkurt” tepkisi

Osman Kavala kanaat önderiniz mi?

CHP'li başkan Öcal'dan, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e çok sert eleştiriler

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları İstanbul’da buluştu

Havadaki rötar çilesi TBMM gündeminde

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

Dervişoğlu: Türkiye demografik saldırı altında

DEVA'lı Milletvekili Avşar'dan asgari ücret eleştirisi

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu