OSMANOĞLU'NU ADIYAMAN'IN "ÖZEL ÇOÇUKLARI" AÇTI 

"Bu akşam da 85 down sendromlu özel çocuğumuzu ağırlayacağız."

OSMANOĞLU
GÜNDEM 6.02.2022 14:13:00 203 0

Osmanoğlu markasıyla meşhur Adıyamanlı iş insanı Nurettin Tolu, yeni işletmesinin açılışını rehabilitasyon merkezindeki engelli çocuklarla gerçekleştirdi. 

Adıyaman merkez Altınşehir mahallesinde Atatürk Bulvarı üzerinde, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası bitişiginde ''Osmanoğlu Kebap&Baklava''nın 05 Şubat 2022 Cumartesi günü yapılan açılışında, kurdelayı 82. Yıl Rehabilitasyon Merkezi'nin özel çoçukları kesti. 

Açılış etkinliklerinin 5 gün boyunca devam edeceğini söyleyen Nurettin Tolu, her gün ayrı bir özel çoçuk gurubunu misafir edeceklerini belirti.
''06 Şubat Pazar akşam saat 18.00'de, 85 down sendromlu özel çoçuğumuzu ağırlayacagız'' diyen Tolu, "Lezzetimizdeki ayrıcalığı bir farkındalık projesiyle taçlandırmak istedik. Bu vesileyle, her biri çok özel çocuklarımızı yeniden kentimiz insanının gündemine taşımak, farkındalık yaratmak istiyoruz" dedi. 

Tolu, "beş gün boyunca sürecek bu açılış etkinliğimizde misafirlerimizi de aynı anda ağırlayacağız. İşletmemiz geniş ve büyük salonlarıyla ve yeterli sayıdaki personeliyle aynı anda birden fazla müşteri grubunu özel hissettirecek şekilde tasarlandı" ifadesini kullandı. 

Açık ve kapalı alanları ile birlikte yaklaşık 500 kişiye aynı anda hizmet sunabilecek kapasitedeki ''Osmanoğlu Kebap&Baklava'' çok sayıda insanımıza da istihdam kapısı açıyor. 

Adıyaman'ın meşhur lezzetlerinin ve sosyal hayatının durağı haline gelmesi beklenen Osmanoğlu; kendi fırını, aynı anda yüzlerce şiş kebap pişirilebilecek ocağı ve yaklaşık 200 metre karelik geniş mutfağıyla, kalabalık müşteri gruplarına hizmet sunacak şekilde tasarlanmış. Yemekli toplantılar ve özel etkinlikler için dizayn edilen üç ayrı salon ve devasa açık alanda hizmet  verecek olan işletme, iftar davetlerinin de merkezi olacağa benziyor. 

Dondurması, baklavası ve Adıyaman'ın meşhur peynirli helvasıyla tanınan Osmanoğlu; lezzetli mutfağına, özel kebap tarifleri ve çeşitlerini de eklemiş. 

Misafirlerini ağırlayacak yer bulamamaktan yakınan Adıyamanlılar için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefleyen "Osmanoğlu Kebap&Baklava" işletmesi, hem lezzeti, hem sosyal sorumluluk bilinci, hem farkındalık çabası, hem de sağladığı istihdam nedeniyle, taşın altına elini koymak ifadesinin canlı örneği olmuş. 

Bu yazıyı, özel çocuklarımıza dair farkındalık çabalarına destek olmayı, duyarlı işletmeler oluşmasını teşvik etmeyi, ekonomik zorlukların tavan yaptığı bir dönemde yapılan bir yatırımı alkışlamayı ve istihdama en çok ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, Adıyaman insanına ekmek kapısı yaratan tüm girişimleri, her koşulda duyurmayı kendimize vazife saydığımız için zevkle yazdığımızı belirtelim ve yürekten bir "Hayırlı Olsun" diyelim.


Anahtar Kelimeler: OSMANOĞLU' ADIYAMAN' " ÇOÇUKLARI"

İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler