ASAYİŞ/AFAD

ASAYİŞ/AFAD Haberleri
ASAYİŞ/AFAD 1.05.2024 23:14:00 43 0

Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 askerin şehit olduğunu duyurdu. Toktaş'ın acı haberi Nevşehir'deki annesine verildi.

Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu

Türkiye'nin yüreği şehit haberleriyle kavruluyor... Şırnak'ta askeri aracın devrilmesiyle 2 askerin şehit olmasının ardından Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu.

SAİT TOKTAŞ ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığı, tarafından yapılan açıklamaya göre Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, mevziiye yıldırım düşmesi sonucu P.Uzm.Çvş. Sait Toktaş şehit oldu.

Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu - 1. Resim

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

ŞEHİT ATEŞİ NEVŞEHİR'E DÜŞTÜ

Görevi esnasında yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın Nevşehir'de Güzel Yurt Mahallesi'ndeki annesine oğlunun şehadet haberi, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından verildi. Vali Fidan, şehidin annesine baş sağlığı dileyerek oğlunun şehadet haberini verdi.

Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu - 2. Resim

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şehidin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Sinir krizi geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Bekar olan Toktaş'ın babasının da önceden vefat ettiği öğrenildi.

Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş’ın naaşı yarın öğle namazına müteakip Boğaz Köyü Merkez Camii'ndeki cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Nevşehir Valisi Ali Fidan yazılı yayınladığı mesajda, "Kahraman şehit Sait Toktaş’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Nevşehirli hemşerilerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize baş sağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

SİYASİLERDEN TAZİYE MESAJI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Sait Toktaş'a Cenabı Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş için başsağlığı mesajı yayımladı.

Özel, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Pençe Kilit Harekat bölgesinde, yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuşumuz Sait Toktaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı. Kaynak: Türkiye Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Pençe-Kilit bölgesinde asker şehit

İlginizi Çekebilir

Hudut Kartalları'nda sınırda geçit yok!

Narkotikten operasyon: Aranan şahıs yakalandı - Videolu Haber

14 hükümlünün cezası kaldırıldı

Fünye ile patlatılan şüpheli sırt çantasından kıyafet çıktı - Videolu Haber

Silah kaçakçılarına İçişleri'nden 'Mercek'

Adıyaman gece yarısı sallandı

Yaşlı adam konteynerde ölü bulundu - Videolu Haber

Malatya’da 4 katlı binada çıkan yangın paniğe neden oldu

Teröre 'Pençe' darbesi!

Depremin vurduğu şehirde AKEDAŞ'ın ihmalkârlıkları can almaya devam ediyor

Devrilen motosiklet sürücüsü yaralandı - Videolu Haber

Türkiye'nin kaza haritası çıkarıldı

Zabıtalardan beton firmalarına yönelik denetim

Mahzen-47 operasyonunda 51 gözaltı!

Motorize Yunus Ekipleri İş başında