PROF. DR. ALİ KOLUSARI, SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE

Jinekolojik Onkoloji Cerrahı Prof. Dr. Ali Kolusarı, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde konsültan hekim olarak hasta kabul etmeye başladı.

PROF. DR. ALİ KOLUSARI, SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE
SAĞLIK 19.09.2024 20:53:00 8 0

Pazarcık’ta 1974 yılında doğan Prof. Dr. Ali Kolusarı, 1999 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı’nda uzmanlığını aldı. Yaklaşık bir yıl aynı üniversitede uzman olarak çalıştıktan sonra yardımcı doçent olarak atandı.
 

2006 yılında Hacettepe Üniversitesi’nde Jinekolojik Onkoloji konusunda çalışmalarda bulundu. 2008 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde Jinekolojik Onkoloji alanında çalıştı. 2010 yılında “doçent” unvanı aldı.
 

2011 yılında İngiltere’de University College London Hospital’da Jinekolojik Onkoloji Bölümünde çalışan Prof. Dr. Kolusarı, 2015 yılında “profesör” unvanı aldı. 2016 yılında Medipol Üniversitesi’nde “Jinekoljik kanserlerin tedavisinde robotik cerrahi uygulanması” konusunda çalıştı.
 

2019 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Üreme Endokrinoloji Bölümü’nde onkofertilite alanında çalıştı ve tüp bebek (IVF) sertifikası aldı.
 

2019 Nisan ve 2021 Kasım tarihleri arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı olarak çalışan Prof. Dr. Kolusarı, 2021 Aralık ayından itibaren Van’da kendi kliniğinde hizmet vermeye devam etti.
 

Prof. Dr. Kolusarı, Eylül 2024 itibarıyla SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde de Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi alanında konsültan hekim olarak hastalarını kabul etmeye başladı.  
 

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Türkiye İnfertilite Vakfı, Türk Tabipler Birliği, Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği, Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği, Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği, Jinekolojik Endoskopi Derneği Üyesi olan Prof. Dr. Kolusarı, evli ve iki çocuk babasıdır.  


İlginizi Çekebilir

PROF. DR. ALİ KOLUSARI, SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE

Kadınlarda tehlikeli üç önemli kanser

Dünya Genetik Uzmanları Ankara'da buluşacak

Reflü hastalığı son yıllarda yaygınlaşıyor!

Gündemi takip ederken psikolojik sağlığınızı riske atmayın!

Menopoz değil, belirtileri tedavi edilir

Su tüketimi okul başarısına doğrudan etkili!

Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü Türkiye’de bir ilke imza atıyor

Mevsimlerle birlikte ruh hali de değişiyor!

Çocuklarda çene problemine dikkat!

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE “GRUP TRİPLE P OLUMLU ANNE-BABALIK PROGRAMI” AÇILDI

Dikkat masum bir su buharı değil! Elektronik sigaralardaki 7 bin kimyasal maddenin çoğu kansorejen!

Kalp damarlarına X-ışını hızında görüntüleme

Bağışıklık sisteminin gizli düşmanı 'lenf kanseri'

Doğru spor omurga sağlığını destekliyor