REJENERATİF TIP ULUSLARARASI KONGRESİ KASIM AYINDA ISTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEK

Dünyanın en önde gelen bilim adamları ve doktorlarının bir araya geleceği Rejeneratif Tıp Uluslararası Kongresi 10-13 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.

REJENERATİF TIP ULUSLARARASI KONGRESİ KASIM AYINDA ISTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEK
SAĞLIK 10.11.2023 12:40:00 93 0

10-13 Kasım tarihlerinde Crowne Plaza Istanbul Florya’da gerçekleşecek olan ve ISSCA tarafından organize edilen Rejeneratif Tıp Uluslararası Kongresi ortopedi, spor hekimliği, estetik jinekoloji, dermatoloji, nöroloji, plastik cerrahi ve tıbbi estetik dahil olmak üzere çeşitli tıbbi alanlardaki en iyi uzmanları katılımcılar ile bir araya getirecek. 

 

35’i aşkın ülkeden doktorların ve bilim adamlarının katılacağı kongre’de canlı oturumlardan, rejeneratif tıp ve kök hücre üzerine eğitimlere kadar birçok etkinlik gerçekleşecek. Rejeneratif tıp ve hücresel tedavi alanında uzmanlaşmış hekimlerin konuşmalarının dinlenebileceği kongrede yeni teknolojileri keşfetme imkanının da yanı sıra networking olanakları da olacak. 

 

Kongre’yi organize eden ISSCA (International Society for Stem Cell Application)’ın Başkanı ve Regen’in kurucusu Salih Yıldırım ise kongre ile ilgili şu şekilde konuştu: “Uluslararası kök hücre uygulama derneği olarak 3 yıldır üst üste yönetim kurulu dünya kongresi için Istanbul’u seçmekte. Bu bizler için çok gurur verici. Türkiye’nin sadece lojistik özelliklerinden dolayı değil, aynı zamanda üniversite hastaneleri, iyi klinik uygulamaları bu konuda etkili olmuştur. Kongre esnasında konferansların yanı sıra, dermatolojiden plastik cerrahiye, ortopediden beyin cerrahisi ve kalp damar cerrahisine kadar birçok iyi uygulama ve uygulama eğitimleri dünyanın her yerinden gelen doktorlara verilmekte.  Artık Türkiye, rejeneratif tıp, doku mühendisliği ve kök hücre uygulamalarında sadece bir oyuncu değil, dünyada oyun kurucu ve söz sahibi bir konuma gelmiştir. Bunun için biz 10 yılı aşkın zamandır bu dernek için hizmet veriyoruz. Bu sene de 2024 yılı için dünya başkanı olarak seçildik. Tüm bunlarla beraber, ülkemize bir başka katkımız da sağlık turizmi alanında başarılı olmak için pazarı farklılaştırmamız gerekiyor. Birçok Avrupa ülkesi ve ABD’deki sert regülasyonlar ve kontrol mekanizmalarından dolayı bu uygulamalar çok az sayıda mevcut.  Fakat Türkiye sağlık bakanlığının yapmış olduğu doğru regülasyon çalışmalarının ülkemizin sağlık turizminde ciddi anlamda 


İlginizi Çekebilir

Omuriliğine yerleştirilen pil sayesinde sağlığına kavuştu

Uzmanı öneriyor: Bu besinler vücudu serinletiyor

Astım ve KOAH hastaları klima kullanırken dikkat etmeli

Vali Varol, Başhekim Doç.Dr. Mehmet Şirik'i ziyaret etti

Vali Varol, yaralı askeri ziyaret etti

SANKO Üniversitesi Hastanesi diyetisyen kadrosunu genişletiyor

Dr. Ocakçı: Kan vermek can vermektir

Erkeklerde yeni moda gıdı estetği

Şanlıurfa’da bir ilk

‘Rezil olacağım’ düşüncesi sosyal anksiyeteyi tetikliyor!

KULAK BURUN BOĞAZ UZMANI DR HASAN SAMİ BİRCAN KULAK ZARINDA Kİ DELİK TEDAVİSİ

Yaz aylarında ishalden korunmanın yolları

Ameliyatsız estetik yöntemleri doğal güzelliğin korunmasını sağlıyor

Erken diye düşünmeyin, 3 yaşında kontrol şart…

Uzmanı uyardı: 'Astım ve KOAH hastaları klima kullanırken dikkat etmeli'