Rizespor, Yeni Transferlerle Sezona İddialı Başlıyor: Başkan Turgut'tan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen programda, Çaykur Rizespor’un 7 yeni transferi basına tanıtıldı; transfer çalışmaları devam ediyor.

Rizespor, Yeni Transferlerle Sezona İddialı Başlıyor: Başkan Turgut
SPOR 11.08.2024 14:43:00 96 0

RİZE (UHA) -

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen programda, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, yeni sezon öncesinde takıma katılan oyuncularla bir araya geldi. Programa, bir yıllık yeni sözleşme imzalanan kaleci Gökhan Akkan, üç yıllık sözleşme imzalayan Dimitrios Papanikolaou, kiralık olarak takıma katılan Ali Sowe ve Amir Hadziahmetovic, dört yıllık anlaşma imzalayan Muhammed Buljubasic, Emrecan Bulut ve Efe Geçim katıldı.

Başkan Turgut, yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklamada, sezona birlik ve beraberlik olgusu ile başlamak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Aile olgusunun önemine vurgu yapan Turgut, “Sezona başlarken başardıklarımız ve başaramadıklarımız var ama tek yumruk olma isteğimizden asla vazgeçmedik. Rizeliler ve Rizespor’u sevenler olarak ortak bir noktada buluştuk. Birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek devam edecektir,” dedi.

Yeni transferleri basına tanıtan Turgut, transfer çalışmalarının büyük bir özveriyle sürdüğünü belirtti. “Bu anlamda Başkanvekilimiz Adnan Er’in çok büyük emekleri var. 7 yeni oyuncu kadromuza kattık, ancak transfer sezonumuz henüz tamamlanmadı. Birkaç oyuncu daha kadromuza katmayı planlıyoruz,” şeklinde konuştu.

Başkan Turgut, yeni sezon öncesi takımın güçlenmesi adına yapılan transferlerin, Rizespor’un hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacağına inandığını belirtti. Turgut, "Taraftarlarımızın desteğiyle, bu sezona iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: HIZIR TATOĞLU


İlginizi Çekebilir

ATICILIK NEMRUT KUPASI ŞAMPİYONLARI KUPA VE MADALYALARINI ALDI

Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi, eşleşmeler belli oldu

Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu

Saint Maximin siftah yaptı

Trabzonspor - Beşiktaş derbisinde kazanan çıkmadı

İlhan Palut: “Galatasaray Karşısında İstediğimiz Oyun Planını Uygulamakta Zorlandık

Galatasaray’dan Rizespor’a Gol Yağmuru : 5-0’lık Zafer

Tour of İstanbul'un şampiyonu belli oldu

Şeref Aldanmaz: Şimdi eleştiri zamanı değil birlik zamanı

Transfer şampiyonu Fenerbahçe!

Çayırova potada lige galibiyetle başladı

Salomon Cappadocia Ultra Trail’de global büyüme

Çaykur Rizespor, Rachid Ghezzal’ı Kadrosuna Kattı

Galatasaray 2 eksikle Rizespor'u ağırlıyor!

Türkiye Ralli Şampiyonası Eskişehir’de