ŞAMPİYON KROSÇULAR MADALYALARINI ALDI

Adıyaman merkez ve ilçelerdeki 25 Okuldan 150 öğrenci ve sporcunun mücadele ettiği Okullar Arası Kros yarışmaları sona erdi.

ŞAMPİYON KROSÇULAR MADALYALARINI ALDI
SPOR 26.11.2021 16:00:00 78 0

Adıyaman merkez ve ilçelerdeki 25 Okuldan 150 öğrenci ve sporcunun mücadele ettiği Okullar Arası Kros yarışmaları sona erdi.

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Mahmut El Ensari Ali Dağı Mesire alanında yapılan yarışmalara Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Gençler A ve Gençler B Kız – Erkek olmak üzere 6 kategoride yarışan öğrenciler, birincilik için birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

2 yıldan fazla bir süredir dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan salgın dolayısıyla okul sporları faaliyetlerinin yapılmadığını düşünecek olursak pandemiden dolayı ara vermek zorunda kalınan yüz yüze eğitim öğretim faaliyetlerine Eylül Ayı itibariyle yeniden başlandığını 2021 – 2022 Eğitim ve Öğretim yılında Adıyaman’da 37 branş 250 kategoride il ve ilçe olmak üzere yaklaşık 880 okul ile okul sporları faaliyetlerine başladığını söyledi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen yarışlara katılımın oldukça fazla olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İl Müdürü Fikret Keleş:” Gençlerimiz atletizm branşında oldukça başarılı bir şekilde kendilerini geliştirmeye başladı. Kızlar, Erkekler ve ferdi olmak üzere 6 kategoride ve farklı mesafelerde koşan gençlerimizin arasından dereceye giren sporcularımız ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Ben tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize müsabakalara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, madalya ve kupa alan sporcularımızı ve okullarımızı kutluyorum” dedi.

İl Müdürü Keleş, spor yapan gençlere her zaman destek olunması gerektiğine dikkat çekerek, Mahmut El Ensari Ali Dağı Mesire alanında düzenlenen tüm müsabakalarda sporculara ev sahipliği yaparak örnek bir davranış sergileyen Mahmut El Ensari Ali Dağı Mesire Alanı Emirgan Kafe yetkililerine ve personellerine spora katkılarından dolayı teşekkür etti.

İl genelindeki 25 okuldan toplam 150 öğrenci ve sporcunun kıyasıya yarıştığı kros koşuları sonunda dereceye giren öğrencilere ve okullara kupa ve madalyaları Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Spor Şube Müdürü Sezgin Yıldırım, Atletizm İl Temsilci Mehmet Seyit Durmuş ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.


Anahtar Kelimeler: ŞAMPİYON KROSÇULAR MADALYALARINI

İlginizi Çekebilir

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı