Şampiyonlar Yıldız’ı Ziyaret Etti

Şampiyon Kıck Boksçular Yıldız’ı Ziyaret Etti

Şampiyonlar Yıldız’ı Ziyaret Etti
SPOR 3.06.2022 21:17:00 191 0

Gençlik ve Spor Bakanlığının Şanlıurfa’ya yapacağı Gençlik ve Spor Yatırımları Projesi etkinliğine Gençlik ve Spor Bakanlığının özel davetlisi olarak katılan Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, Kıck Boks Avrupa Şampiyonu ve Dünya Kupası Şampiyonu Emrah Yaşar, Kıck Boks Dünya Oyunları ve Dünya Kupası Şampiyonu Fatma Nursev Akaltun, Kıck Boks Dünya Kupası Şampiyonu Muhittin Akaltun ve Kıck Boks Antrenörü Serhat Akagündüz, Yapılan etkinlikten sonra Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız’ı ziyaret ettiler.


Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Ziyaret esnasında yaptığı açıklamada: Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun hocamızı ve Kıck Boks Dünya Kupası Şampiyonu olan sporcu kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Urfamızı ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek şanlı bayrağımızı göndere çektirme başarısını göstererek göğsümüzü kabartan bir başarıya imza attılar. Böyle başarılar Urfamızda spor kültürünün ve bilincinin oluşması bağlamında çok önemli destekleyici unsuru olarak teşkil eder. Bununla birlikte her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Sn. Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu vizyon ve bize göstermiş olduğu ufuklar doğrultusunda hareket ediyor ve gerçekleşmesini şiar edinmişiz. Bu duygu düşüncelerle Şampiyon sporcu kardeşlerimin daha büyük başarıları Urfamıza ve Ülkemize kazandıracaklarına yürekten  inanıyorum. bundan sonraki spor yaşamlarında başarılarının devamını diliyorum.”

Kıck Boks Milli Takım Teknik Direktörü Murat Akaltun, Yaptığı konuşmada: 12-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında 56 Ülkeden 3200 Sporcunun katıldığı İstanbul’da gerçekleşen Kıck Boks Dünya Kupası Şampiyonasında 4 Altın 1 Gümüş ve 4 Bronz Madalya alarak tarihi bir başarıyı İlimize Ülkemize kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Sn. Vekilimiz İbrahim Halil Yıldız, Beyefendinin her zaman sporun içinde ve yanında olması ayrıca saat mefhumu gözetmeksizin hem Ulusal hemde Uluslararası müsabakalar ve organizasyonları takip etmesi ile beraber antrenör ve sporculara göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Bizim yapmış olduğumuz bu büyük başarımızda Vekilimizin çok ciddi katkısı vardır. İnşallah bundan sonraki hedefimiz Olimpiyat Şampiyonları çıkarmaktır.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Şampiyonlar Yıldız’ Ziyaret

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçeli Ryan Kent, Ada’ya dönüyor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 12+1 kişilik kadrosu açıklandı

Adıyamanlı sporcular ve antrenör milli takıma seçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadromuz, Dünya ve Avrupa rövanşına hazır

Milli futbolcuları soyunma odasında ziyaret etti

Montella: Önümüze yeni hedefler koyacağız... Pişmanlık duymuyorum

Çalhanoğlu: Bu turnuva bizi öne taşıyacaktır

EURO 2024'e veda ettik!

Yeni sezonda Adıyaman FK ve Atatürk Stadyumu’nun durumu ne olacak

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda