Şehitkamil Belediyesinden Yeşilçam rüzgarı

GAZİANTEP (PHA) - Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi, nostalji dolu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şehitkamil Belediyesinin organizasyonu ile düzenlenen Yeşilçam Şarkıları Konseri, Yeşilçam’ın ölümsüz eserleriyle dolu bir müzik ziyafetinde izleyicile

Şehitkamil Belediyesinden Yeşilçam rüzgarı
EKONOMİ 12.06.2024 12:40:46 50 0

Şehitkamil Sanat Merkezi, bu özel gece için özenle hazırlandı. Nostaljik objelerle süslenen sahne, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Eski Yeşilçam filmlerinin afişleri, dönemin film aksesuarları ve dekorları, kursiyerlerin kostümleri, herkesi büyülü bir yolculuğa çıkardı. Bu atmosfer, konuklara neşeli ve duygusal anlar yaşattı. Şehitkamil Sanat Merkezi’nde solfej eğitimlerine katılan ve güz dönemi boyunca eğitimlerine devam eden 35 kursiyer, bu özel konser için aylarca hazırlandı. Öğretmen, mühendis, bankacı, doktor, öğrenci, eczacı, iş insanı ve özel sektör çalışanlarından oluşan geniş bir yelpazeden kursiyerler, büyük bir uyum içerisinde performans sergiledi. Konserde, 20 unutulmaz Yeşilçam şarkısı seslendirildi. Koro; “Artık Sevmeyeceğim”, “Dalgalandım Da Duruldum”, “Aşkınla Yana Yana”, “Sevemez Kimse Seni”, “Hey Gidi Goca Dünya”, “Senden Başka”, “Mavi Boncuk”, “Karakolda Ayna Var”, “Kahverengi Gözlerin”, “Gençlik Başımda Duman”, “Gurbet”, “Feride”, “Oyun Bitti”, “Aşkın Kanunu”, “Olmaz Olsun”, “Sana Neler Edeceğim” gibi Yeşilçam’ın kalplerde taht kurmuş eserlerini seslendirdi. Bu şarkılar, konukları hem hüzünlendirdi hem de neşelendirdi.
Yeşilçam Şarkıları Konseri, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Şehitkamil Sanat Merkezi’nin salonunu dolduran izleyiciler, nostaljik şarkılara eşlik ederek ve zaman zaman duygulanarak unutulmaz bir gece yaşadılar. Sahnedeki performanslar, profesyonelliği ve duygusal yoğunluğuyla izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

İstanbul Havalimanı’nda 268 bin 275 yolcu ile rekor kırıldı

İletişim sektörü yüzde 25 büyüyecek

Kabotaj Bayramı’nda Emrah Yılmaz Çavuşoğlu’ndan önemli açıklamalar

Azerbaycan'dan ithalata yeni kolaylıklar!

Filmaşin ithalatına 3 yıl ek mali yükümlülük

Marmaralı işverenler istihdamda artış bekliyor

Tedarik sanayinde esneklik ve dirençlilik daha da önem kazandı

ÇCSİB Başkanı Erdem Çenesiz’den ihracatta yeniden yükseliş sinyali

Benzin ve motorine yeni zam!

Ticaret'ten paslanmaz çelikte damping soruşturması!

YASED'den FATF değerlendirmesi

Bakan Bolat: En yüksek aylık ihracata ulaştık

Temassız şifresiz işlem limiti 1.500 TL oluyor

Erken kredi kapatacaklar için 'Merkez'den önemli karar

Bakan Şimşek: Gerileyen cari açık kalıcı rezerv birikimini sağlayacak