'Şehrimizi birlikte ayağa kaldıracağız' diyen Milletvekili Şan, müjdeli haberi verdi

ADIYAMAN (PHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin İkmal ihalesinin tamamlandığını ve Eylül ayının ilk haftası teslim edileceğinin müjdesini verdi.

SAĞLIK 13.07.2024 09:17:11 73 0

İkmal ihalesinin tamamlandığını ve Eylül ayının ilk haftası teslim edileceğinin müjdesini verdi.
Milletvekili Şan, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Şan, AK Parti tarafından Adıyaman’da son yıllarda sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını söyledi.
'Akıllı Hastane' modeliyle inşa edilen ve kullanılan izolatörlerle deprem anında bile kesintisiz hizmet sağlayacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin (300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi" İkmal ihalesinin bugün itibariyle tamamlandığını ve Eylül ayının ilk haftası teslim edileceğini duyuran AK Parti Adıyaman Milletvekili Şan, hastanenin yükleyici firma tarafından Eylül ayının ilk haftası teslim edilmesinin ardından kısa sürede yapılacak olan tefrişat çalışmalarının ardından hizmete gireceği müjdesini verdi.
"Adıyaman’ın sağlık alt yapısını ve fiziki koşullarını daha da iyileştirecek"
55 dönüm arazi üzerine inşa edilen Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin geldiği son durumu hakkında bilgi veren Milletvekili Şan," AK Parti olarak hemşehrilerimize ve şehrimize ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Sağlık alanındaki bu adım, yıllardır süregelen çabalarımızın bir sonucudur. Hastanemiz bugün itibariyle İkmal ihalesinin tamamlandığını ve yükleyici firma tarafından Eylül ayının ilk haftası teslim edilmesinin ardından kısa sürede yapılacak olan tefrişat süreciyle birlikte vatandaşlarımıza hizmet edeceğinin müjdesini verebilirim. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Adıyaman'ın sağlık altyapısının güçlendirilmesine önemli bir katkı sağlayacaktır. Sağlık alanında fiziki altyapıyı iyileştirmenin yanı sıra modern tıbbın gereklerine uygun olarak sağlık tesislerimizi donatarak vatandaşlarımıza en kaliteli sağlık hizmetini sunmanın çaba ve gayreti içerisindeyiz. Sahip olduğu teknolojik ve fiziki alt yapısıyla uzun vadede Adıyaman’ın sağlık alt yapısını ve fiziki koşullarını daha da iyileştirecek. Bizim hizmet anlayışımızla partizanlık yoktur, ötekileştirmek yoktur, bizim siyaset anlayışımızda hizmet var. Tekrardan Adıyaman halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şehrimizi birlikte ayağa kaldıracağız. Verdiği desteklerden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Ankara'da 'maymun çiçeği' iddialarına açıklama

Hastanede haftalık "Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna yogaterapi

Maymun Çiçeği virüsü pandemi etkisi oluşturur mu? Korunmak için neler yapılmalı?

Mide ve bağırsaktaki problemler beyni etkileyebilir 

Yaşlı hasta 5 saat süren ameliyatın ardından sağlığına kavuşmaya başladı

Her 2 kişiden birinde karaciğer yağlanması var!

Saç ekiminde ABD'den gelen taleplerde artış

Yeşil çayın faydaları saymakla bitmiyor

Nar suyu yeşil çaydan daha antioksidan

Bu hastalık kadınlarda 10 kat fazla görülüyor

Enfekte kişiyle yakın temas yoluyla insandan insana yayılıyor!

Diş çürükleri sadece ağız içi sorun değil!

Bakanlık açıkladı... Türkiye'de 'M Çiçeği'ne rastlanmadı!

Sünnet işin ehli kişilerce yapılmalı