“Siyonist katilleri ülkemizde istemiyoruz”

İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’un Türkiye’ye davet edilmesinin ardından, Türkiye’nin her yerinden Siyonist liderin gelecek olmasına tepkiler gelmeye devam ediyor…

“Siyonist katilleri ülkemizde istemiyoruz”
GÜNDEM 5.02.2022 18:00:00 107 0

Ankara Güvenpark’ta bir araya gelen STK’lar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Türkiye’ye davet edilen İsrail Cumhurbaşkanı Yitzag Herzog’un Türkiye’ye gelmesine tepki gösterirken, Siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı katliamları ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya Siyonist’ler tarafından yapılanlar hatırlatılarak Herzog’un Türkiye’ye gelmemesi gerektiğini ifade ettiler.

HERZOG’UN TÜRKİYE’YE GELMESİNİN ÖNLENMESİ GEREK

Birçok STK’nın bir araya gelerek gerçekleştirdiği basın açıklamasında konuşan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Genel Başkanı Mustafa Kır, ABD eski Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etme yönündeki adımını hatırlatarak, “ABD eski Başkanı Trump, ABD İsrail elçiliğini Kudüs’e taşıyarak İsrail’in başkentini Kudüs olarak ilan etmeye çalışmıştı. İlk kıblemize ilk saldırıları da bu değildi. Şimdi terörist devletin sözde Cumhurbaşkanı’nın Türkiye’ye gelmesi İslam İşbirliği Teşkilatı’nın aldığı kararların havada bırakılmasına sebep olacak. Bu yüzden Herzog’un Türkiye’ye gelmesinin önlenmesini istiyoruz” dedi.

“YANINDA OLMADIK VE YANINDA OLMAYACAĞIZ”

Basın açıklamasında bir konuşma gerçekleştiren İnsan Hakları ve Hizmet Derneği Genel Başkanı Mustafa Sinan, Filistin’in kutsal bir yer olduğunu ifade ederek, tarih boyunca birçok kez işgal edildiğini şimdi de aynı süreçleri yaşadığını kaydetti. Sinan, “Filistin kutsal bir yer. Geçmişte olduğu gibi bugün de işgal edildi. Siyonist İsrail’in hiçbir zaman yanında olmadık ve yanında olmayacağız. Şuan da Filistin’de olan Filistinlilerden daha fazla Filistin’in dışında olan insanlar var. Milyonlarca Filistinli başka ülkelerde ise buna sebep olanların başının Türkiye’ye gelmesini istemiyoruz. Biz Siyonist işgal çetesinin Türkiye’ye gelmesini istemiyoruz” ifadelerini kullandı.


İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler