Sosyal girişim İstanbul Proje'de 20 girişime destek

Sosyal girişim İstanbul Proje'de 20 girişime destek

Sosyal girişim İstanbul Proje
GÜNDEM 3.06.2023 09:53:00 90 0

Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF) ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteği, Vehbi Koç Vakfı (VKV) ve Sosyal İnovasyon İnisiyatifi Derneği’nin (Impact Hub İstanbul) ortaklığıyla gerçekleştirilen Sosyal Girişim İstanbul Projesi’nin en önemli ayaklarından PartnerUp Hızlandırma Programı tamamlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu (KUSIF) ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) desteği, Vehbi Koç Vakfı (VKV) ve Sosyal İnovasyon İnisiyatifi Derneği’nin (Impact Hub İstanbul) ortaklığıyla gerçekleştirilen Sosyal Girişim İstanbul Projesi’nin en önemli ayaklarından PartnerUp Hızlandırma Programı tamamlandı.  İstanbul’da faaliyet gösteren sosyal etki odaklı girişimlerle özel sektör arasında köprüler kurmayı amaçlayan programda farklı alanlardan 20 girişim desteklendi.

Sosyal Girişim İstanbul Projesi’nin en önemli ayaklarından olan PartnerUp Hızlandırma Programı’nın kapanış etkinliği 31 Mayıs’ta Impact Hub Istanbul'da düzenlendi. İstanbul’da faaliyet gösteren sosyal girişimlerin etki kapasitelerini artırmayı ve özel sektörle sürdürülebilir bağlar kurmalarını hedefleyen, sosyal girişimlerle kurumsal şirketler arasında köprüler kuran projenin son etkinliğine, Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’ndan Yönetici Direktör Dr. Gonca Ondan, Vehbi Koç Vakfı Özel Projeler Yöneticisi Seçil Kınay Yılmaz ve Impact Hub Kurucu Ortağı Semih Boyacı da katıldı. 


Haber Kaynak : igf

İlginizi Çekebilir

En düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL oldu

Öğrenciler için yol çalışmalarına hız verildi - Videolu Haber

İstanbul'dan göç edenlerin tercih ettiği ilk üç şehir

PTT AŞ hizmetlerine E-devlet üzerinden ulaşılabiliyor

Şanlıurfa’da mobilyanın ve ev dekorasyonunun merkezi Karaköprü

Kahta'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlandı

Sabancı Üniversitesi 2024 Tanıtım Günleri başlıyor

Suriye ve Irak'ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz!

MEB'den ebeveynlere tercih kılavuzu

3 bin 626 litre alkole Çengel!

Kabine bugün yoğun gündemle toplanıyor

AKOM’dan sıcak hava uyarısı

ÖSYM: YKS sonuçları açıklandı

Şehitler için 90 bin camide dua edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Modern haşhaşileri affetmeyeceğiz