Sporcular Adalar'da kıyasıya yarışacak

Sporcular Adalar'da kıyasıya yarışacak

Sporcular Adalar
SPOR 7.07.2023 08:22:00 103 0

İstanbullular yazın coşkusunu bu hafta sonu Adalar’da düzenlenecek spor festivalinde yaşayacak. Burgazada, Büyükada, Kınalıada, Heybeliada ve Maltepe sahilde gerçekleştirilecek müsabakalarda yüzlerce sporcu mücadele edecek. Festival süresince gün boyu halkın katılımıyla Açık Hava Egzersizleri düzenlenecek.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul, daha aktif ve sağlıklı bir şehir için faaliyetlerini sürdürüyor.

Denizlerle çevrili İstanbul’da su sporlarına olan ilgiyi artırmak için her yaz çeşitli aktiviteler düzenleyen Spor İstanbul, İBB’nin yaz etkinlikleri kapsamında bu yıl Adalar’da dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

ADALAR TARİHİNİN EN BÜYÜK SPOR FESTİVALİ

Adalar, bu hafta sonu tarihinin en büyük spor festivaline ev sahipliği yapacak. Üç gün boyunca eğlence ve hareketin merkezi olacak Adalar Spor Festivali; 7-8-9 Temmuz tarihlerinde Burgazada, Büyükada, Kınalıada, Heybeliada ve Maltepe sahilde gerçekleştirilecek.

YÜZLERCE SPORCU MÜCADELE EDECEK

Basketbol, futbol, masa tenisi, su topu, tenis, voleybol, yelken ve yüzme müsabakalarının yapılacağı Adalar Spor Festivali’nde yüzlerce sporcu mücadele edecek. Festival süresince Adalar’da gün boyu halkın katılımıyla yapılacak Açık Hava Egzersizleri ile yazın coşkusunu tüm İstanbul birlikte yaşayacak.

Spor İstanbul’un düzenleyeceği Adalar Spor Festivali’nde; basketbol turnuvası 7 Temmuz Cuma günü Büyükada’da, masa tenisi turnuvası 7 Temmuz Cuma günü Kınalıada’da, su topu turnuvası 7-8-9 Temmuz’da Burgazada’da, tenis turnuvası 7 Temmuz Cuma günü Büyükada’da, voleybol turnuvası 7 Temmuz Cuma günü Kınalıada’da, yelken müsabakaları ve açık deniz yüzme yarışları 8 Temmuz Cumartesi günü Heybeliada’da yapılacak.


İlginizi Çekebilir

Besni Gençlik Spor Kadınlar Voleybol 2. Lig’e Galibiyetle Başladı!

İlhan Palut: “Bugün Kazanmak Önceliğimizdi, Özgüvenimizi Geri Kazandık”

Çaykur Rizespor 5 Maç Sonra Kazandı: Antalyaspor’u 2-1 Yendi

Keşan Doçek Dağ Bisiklet Festivali başladı

Besnispor Yönetiminde Değişiklik: Osman Önder Başkan Seçildi

KÂHTA’DA AVRUPA SPOR HAFTASI COŞKUSU

Konyaspor'dan Montella'ya Adil Demirbağ tepkisi

Çaykur Rizespor-Antalyaspor Maçı Öncesi Sakatlıklar ve Son Durum

Süper Lig’de 8. hafta bugün başlıyor

Keşanspor 6 oyuncuyu renklerine bağladı

Süper Lig'de 8. hafta heyecanı: Hakemler açıklandı

Çaykur Rizespor’da Hojer’in sakatlığı hakkında bilgilendirme

TOFAŞ'tan Diyarbakır'da basketbol dolu hafta sonu

3 Büyüklerin Avrupa sınavı

Kahta 02 Spor Yeni Yönetim Kurulu Kuruldu