“Sporla ve Sanatla Engelleri aşıyorum” projesi

“Sporla ve Sanatla Engelleri aşıyorum” projesi kapanın toplantısında konuşan kaymakam Oktay Erdoğan: “İleriki aşamalarda bu çocuklarımız için daha farklı çalışmalar yapacağız”

“Sporla ve Sanatla Engelleri aşıyorum” projesi
YAŞAM 30.11.2022 09:22:00 209 0

BEYPAZARI (UHA)- Beypazarı Kaymakamlığı himayelerinde, Beypazarı belediyesi Gençlik Spor ilçe Müdürlüğü, Beypazarı S.Y.D vakfı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katılımlarıyla hayata geçirilen “Sporla ve sanatla Engelleri aşıyorum” projesinin kapanışı yapıldı.

Kaymakamlık büyük toplantı salonunda düzenlenen kapanış toplantısına Kaymakam Oktay Erdoğan, belediye başkan yardımcısı Osman Karadede, İlçe müftüsü Ahmet İnciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, Gençlik Spor İlçe Müdürü Özgür bediz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı müdürü Alaettin Biçen, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan ile özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Oktay Erdoğan burada yaptığı konuşmasında, şunları kaydetti:

“Bu projenin başından bahsedeceğim. Bir velimizle bir konuşma geçmişti aramızda. Annelerinin babalarının en değerli varlıkları, hepimizin ve devletimizin çocuklarıdır. Bu çocukların birisinin ailesiyle yaptığımız konuşmada; sahip olduğumuz, tüm spor ve diğer tesisleri daha çok, yararlanmaları noktasında ve biraz daha desteğe ihtiyaçları olduklarından bahsetti. Bu destek kapsamında başlattığımı proje, kapanış programı yağıyoruz sizlerinde huzurunda görüldüğü gibi bu noktaya kadar geldi. O ailenin ve daha sonra diğer ailelerle yaptığımız görüşmeler sonrasında bu proje gündeme geldi. Bunda ek büyük emek belediyenin oldu ve yüzme havuzu başta olmak üzere tüm tesislerden çocuklar faydalandılar. Çocukların diğer spor dallarında da oldukça ilgilerinin olduğunu gördük. İleriki aşamalarda da bu çocuklarımız için daha farklı çalışmalar yaparak, onların Sporla ve Sanatla engellerini aşmalarında daha çok bir şeyler yapma çabasında olacağız.”

Kaymakamının Konuşmasının ardından İllüzyonist(sihirbaz) Bilgehan Duman, sahnede çocuklara yönelik sihirbazlık gösterisinde bulundu.

Kaymakam Oktay Erdoğan’ın yaptığı konuşmasının ardından çocuklara, sertifikalarla birlikte çeşitli hediyeler, kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye başkanı Osman Karadede, İlçe Milli Eğitim Müdürü cengiz Yılmaz ve İlçe Gençlik ve Spor müdürü Özgür Bediz, tarafından verildi.


İlginizi Çekebilir

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

Seyahatsever gençlere çağrı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek

Celal Bayar'ın kızı için TBMM'de son görev

Enkazdan kurtarmıştı, dünya evine girdiler