SULTANBEYLİ'DE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

SULTANBEYLİ

Sultanbeyli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde sivrisinek, karasinek, uçkun ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Sultanbeyli Belediyesi, sinek türlerine karşı mahallelerde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmasına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler periyodik bir şekilde yaz aylarında artan sıcaklıkla birlikte ortaya çıkan sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı cadde, sokak, park ve yeşil alanlarda haftanın her günü ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. 

İlaçlama çalışmaları kapsamında; sivrisinek ve karasineklerin potansiyel üreme alanı olarak belirlenen sulak alanlar, süs havuzları, fosseptikler, içinde su bulunan bodrumlar, kanalizasyon ve yağmursuyu kanalları, dereler ve çöp konteynerleri düzenli olarak ilaçlanıyor.

Çalışmalara değinen Başkan Hüseyin Keskin ise, "Yaz aylarını sağlıkla geçirebilmeniz için iş başındayız. İlçemiz genelinde, düzenli olarak sinek ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz." Açıklamasında bulundu.