Takımı şampiyon yapan yönetim: 'Bizden buraya kadar'

ADIYAMAN (PHA) - Mustafa REŞBER - Adıyaman'ı 2024-2025 sezonunda BAL Ligi’nde temsil edecek olan Gergerspor’da sıcak bir gelişme yaşandı.

Takımı şampiyon yapan yönetim:
SPOR 30.05.2024 18:05:05 90 0

2023-2024 sezonunda Adıyaman birinci amatör kümeyi namağlup lider tamamlayan, play-off müsabakaları sonucu bal ligine çıkmayı hak eden Gergerspor yönetiminden flaş açıklama geldi. 

Gerek ligde gerek PlayOff ve PlayOut mücadelelerinde aldığı başarılar ile adından sık sık söz ettiren Gergerspor son olarak Adıyaman Belediyespor ile oynadığı PlayOut final maçı sonrası Adıyaman'ı bal liginde temsil etmeye hak kazanmıştı. 2024-2025 futbol sezonu öncesi BAL Ligine hazırlık yapması gereken Gergerspor’da Kulüp Başkanı Özgür Cihan Metin kendi sosyal medya hesabından ve kulüp sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile adeta bizden buraya kadar dedi. İşte yapılan o açıklama:
“2022 & 2023 Sezonunda Uğradığımız Haksızlıktan Dolayı 2023 & 2024 Sezonuna Bizim Olanı Almak İçin Geliyoruz Sloganıyla Çıktığımız Yolda Alnımızın Akıyla Türkiye’de Bir İlk Yapıp Çıktığımız 23 Maçıda Alıp Namağlup Şampiyon Olduk. Rahmetli Babamın İsteği en Büyük Maddi Manevi Destekçimiz Değerli Büyüğümüz Abimiz İş Adamımız Ana Sponsorumuz Ponto mk Firmadı Mehmet Kuş’un, Sayın Kaymakamımız Ömer Saygılı ve Belediye Başkanımız Erkan Aksoy’un Dik Duruşu ile Bu Yola Çıktık. Forma Sponsorlarımız Ysk Firması Atilla Koç, Memişoğlu Gayrimenkul Bekir Memiş, Beylere Yönetim Kurulu Üyemiz Şehmus Akdoğan, Cengiz Aksoy, Emin Doğan, Haci Ramazan Özcan, Bilal Demir, Şahin Ay, Celal Aslan,Fatih Özkartal, Mehmet Acar.. Abilerimize ve Desteklerini Hiçbir Zaman Esirgemeyen Değerli Büyüklerimiz İş Adamlarımıza Bizleri Sahada Yalnız Bırakmayan Taraftarlarımıza Çok Çok Teşekkür Ediyoruz. Biz Hep Birlikte Kazandık Bu Şampiyonluğu. 2024 & 2025 Sezonuna Hazırlanmak Adına Gelecek Ay İçinde Olacak Olan Olağanüstü Kongrede Yönetim Olarak Aday Olmayacağımızı Bildiririz. Hedefimiz 3. Lig Olmasından Dolayı Maddi Boyut Bizleri Aşacaktır. Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın Önderliğinde Güçlü Bir Başkan ve Yönetim Kurularak Şampiyonluğu Yaşayıp 3. Lige Yükseleceğimize İnancımız Tamdır. Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz. Başkan ve Yönetim Olarak Bayrağı Devrediyoruz.” Yapılan bu açıklama sonrası Gergerspor’da neler olacağı spor kamuoyunda merak konusu oldu.
 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye-Çekya maçı sonrası ortalık karışmıştı... Chory'den olay sözler: Onları zehirlemek istedim

Euro 2024 | Çekya 1-2 Türkiye

Ankara Offroada hazır

Osmangazili judoculardan 9 madalya

Beylikdüzü Air Power Athletics sporunun tarihine geçti

A Milli Takım, Çekya ile 12. kez buluşuyor

 Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar’dan gösteri maçı

Başkent EDAŞ Spor Kulübü türk futboluna oyuncu yetiştiriyor

Depremzedelerden spora yoğun ilgi - Videolu Haber

Keşanspor kongresi için kim ne dedi?

Fenerbahçe'den herkesi şaşırtacak transfer! Bir zamanlar geleceğin yıldızı deniliyordu .

Galatasaray'a scout transferi! İşte Okan Buruk'un yeni gözdesi .