Tarih: 14.02.2022 08:05

TMMOB MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Emin Koramaz toplantının  açılış konuşmasını gerçekleştirdi ve konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu iç açıcı olmayan durumu dile getirdi. Başkan Koramaz konuşmasına şu şekilde devam etti: "Ormanlar yanıyor ve yangınları söndürecek uçak yok. Kar yağıyor; havaalanlarındaki makineler çalışmıyor ve uçuşlar iptal ediliyor. Şehirlerde elektrik kesiliyor. Bu ve benzeri konular tek adam rejiminin getirdiği durumdur. Bunlar plansız politikaların başarısızlığıdır. Biz halkla bütünleşen bir sistemle bu bataklıktan kurtulanacağı inancındayız. 

Ekonomik durum toplumu tehdit eder oldu. Mühendisler, memurlar, işçiler, sağlık çalışanları, esnaf ve gençler, faturayı ödemeyenler, ay sonunu getiremeyenler... Kısacası bu halk artık bu iktidarı istemiyor. 

Biz hiçbir siyasi gücün arka bahçesi olmayan bir ülke için çalışan bir örgüt olmuşuzdur. Bu durumu sürdürmek hepimizin görevidir. "

Başkan Koramaz'ın konuşmasının ardından ise Makine Mühendisleri Odası'nın ihtiyaçları, ülke içerisindeki önemi ve makine mühendislerine verilen destekler ifade edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —