Toprak Razgatlıoğlu Fransa’da zirvede

Toprak Razgatlıoğlu Fransa’da zirvede

Toprak Razgatlıoğlu Fransa’da zirvede
SPOR 9.09.2023 16:35:00 96 0

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dokuzuncu durağı olan Fransa hafta sonunda ilk yarışta damalı bayrağı ilk sırada geçti. Yarışa 4. cepten başlayan Toprak üst üste ataklarla podyumun birinci basamağını almayı başardı.

İSTANBUL (İGFA) - Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dokuzuncu durağı olan Fransa hafta sonunda ilk yarışta damalı bayrağı ilk sırada geçti. Yarışa 4. cepten başlayan Toprak üst üste ataklarla podyumun birinci basamağını almayı başardı. 2023 WSBK Fransa etabında superpole ve ikinci yarış yarın koşulacak. 

Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 2023 Dünya Superbike Şampiyonası’nın (WSBK) dokuzuncu durağı olan Fransa hafta sonunda ilk yarışı podyumun ilk basamağında tamamladı. 

Yarışa dördüncü sıradan başlayan Pata Yamaha Prometeon takımı pilotu Toprak, ilk turda yaptığı ataklarla birlikte ikinci sıraya aldı. İkinci turda şampiyona lideri Alvaro Bautista’yı da geride bırakan Toprak, liderliğe yükseldi. Bautista, bir sonraki tur teknik problem yaşayarak en son sıraya kadar düştü.

Yarışın kalan kısmında Ruben Rinaldi ile sıkı bir mücadeleye giren Toprak, 7 tur kala yaptığı etkili atakla zirveyi aldı. Yarış sonuna kadar yerini koruyan Toprak Razgatlıoğlu yarışı da zirvede bitirmeyi başardı. 

Toprak Genel Klasmanda İkinci Sırada 

Toprak Razgatlıoğlu aldığı sonuçla birlikte genel sıralamada 378 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Toprak şampiyona lideri Alvaro Bautista ile de arasındaki puan farkını 55'e indirdi. Fransa’da superpole ve hafta sonunun ikinci yarışı 10 Eylül Pazar günü koşulacak. 


Haber Kaynak : igf
Anahtar Kelimeler: Toprak Razgatlıoğlu Fransa’ zirvede

İlginizi Çekebilir

UEFA'ya bir kınama da Bakan Yerlikaya'dan

14. TransAnatolia macerası Mersin’den başlayıp Van’da son bulacak

UEFA soruşturmasında skandal karar!

Cem Bölükbaşı İtalya’da piste çıkacak!

TBMM'de spor vakti... Dereceye girenler ödüllendirildi

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Parkı’nda

O karşılaşma 6 Temmuz saat 22.00'de!

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ne takımlardan ilgi

Anadolu Efes'e 6 sezon üst üste ödül

Kabotaj Bayramı etkinlikleri devam ediyor

Aquapark çocuklara kapılarını açtı

TOFAŞ Berk Demir ile anlaştı

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı