TÜBİTAK'ın milli mayaları ile üretilen yoğurt raflarda

TÜBİTAK'ın milli mayaları ile üretilen yoğurt raflarda

TÜBİTAK
TEKNOLOJİ 25.03.2024 10:19:00 118 0

Sektöründe bir ilke daha imza atan zincir marketlerden BİM, TÜBİTAK’ın tamamen yerli ve milli mayaları ile üretilen ilk yoğurdunu tüketicileri ile buluşturdu.

İSTANBUL (İGFA) - TÜBİTAK iş birliğinde yerli ve milli mayalar ile yaklaşık 8 aylık bir sürede geliştirilen Binvezir tam yağlı yoğurt, 26 Mart Salı günü BİM raflarında yerini alacak.

Üretiminde kullanılan tüm hammaddelerin tamamen yerli olduğu bu yeni ürünüyle; yerli maya ile üretilen süt ürünlerinin ülkemizde yaygınlaşması, sürdürülebilir bir hale gelmesi ve ulaşılabilir olmasına katkı sağlamayı hedefleyen market, Binvezir tam yağlı yoğurt, 1500 gramlık ambalajıyla 26 Mart’ta tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak mağazalarında tüketiciler ile buluşturacak.


İlginizi Çekebilir

SANKO OKULLARI’NDAN TEKNOFEST’TE GURURLANDIRAN BİRİNCİLİK

Ankara'da Gerçekleşen Enerji Stratejileri Konferansı'nda 2035 Hedefleri

TÜBİTAK destekli proje: Ege Üniversitesi’nde yerli alerji kiti

Milli teknolojinin geleceği TEKNOFEST'te şekilleniyor

TEKNOFEST’te Mango Car’a Yoğun İlgi: Çevreci ve Yenilikçi Teknolojilerle Öne Çıktı

Savunmanın yeni vurucu gücü: Kuzgun... Testi başarıyla geçti

SARSILMAZ’ın Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri TEKNOFEST'te

Türk Telekom’dan hediye yağmuru 

Mobil Evler Beton Lobisine Karşı Alternatif: Tiny Houselar Afetlerde Güven Veriyor

DACEL Elektrik ve Elektronik Ankara’da Yeni Ürünlerini Tanıttı

Buybase Dijital Ekosistem ile Türkiye Yüzyılı’na Hazırlanıyor

Oyunun kalbi Gaming İstanbul'da attı

Dijital paranın avantajları ve güvenlik riskleri neler?

Okullarda yapay zekâ devrimi

Video reklamcılığı 'dijital pazarlama'da liderliği ele geçirdi