KÜLTÜR - SANAT

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Turizmcilerden, Başkan Kılınç'a Ziyaret

Adıyamanlı turizmciler 'Turizm Haftası' etkinlikleri kapsamında, Adıyaman'da turizmin gelişmesi için büyük gayret sarf eden Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Turizmcilerden, Başkan Kılınç
KÜLTÜR - SANAT 17.04.2022 15:18:00 109 0

Göreve geldiği günden bu yana Adıyaman'ın örfünü, adetlerini, geleneklerini, turistik değerlerini ve yöresel tatlarını tüm dünyaya tanıtma adına büyük gayret ortaya koyan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret eden turizm temsilcileri, Başkan Kılınç'a çiçek takdim etti.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan 'Turizm Haftası' dolayısıyla başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Ahmet Günaydın ve ildeki turizm temsilcileri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılınç, misafirlerine teşekkür ederek, turizm haftalarını kutladı.

Ziyarette kısa bir konuşmada yapan Başkan Kılınç, "Turizm Haftası kutlamaları kapsamında ziyaretimize gelen İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekilimiz Ahmet Günaydın ile ilimizde görev yapan turizm temsilcilerine teşekkür ediyorum. Kadim şehrimizi ve kültürümüzün kalkınmasında emek veren tüm turizm sektörü çalışanlarının haftası kutlu olsun" diye konuştu.

Adıyaman Belediyesi olarak şehrin tanıtımı için ellerinden geleni fazlasıyla yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kılınç, konuşmasını şöyle tamamladı: "Adıyaman Belediyesi olarak turizme büyük önem veriyoruz. Ancak şunu da çok iyi biliyoruz ki; Adıyaman’da turizmi geliştirmek istiyorsak öncelikle turizmcilere gerekli desteği sağlamamız gerekiyor. Aksi halde mevcut durumda turisti şehrimize getirmek çok zor olur. Bu çerçevede her zaman turizmcilerimizin yanında olduk. Bunun yanında ilimizin değerlerini de tanıtma işine ciddiyetle koyulduk. İnşallah kısa süre içerisinde Adıyaman'ımızın değerlerini ve tatlarını tüm dünya duyacak ve bu değerleri ve tatları görüp, tatmak için buraya gelecekler. Bunun için Adıyaman Belediyesi olarak biz elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz."

Konuşmaların ardından turizmciler, Başkan Kılınç'a çiçek takdim etti.


İlginizi Çekebilir

Deprem kardeşi iki şehrin sanatçıları İstanbul'da buluştu - Videolu Haber

Bodrum’da Anadolu’nun sanat rüzgarı esecek

28. İstanbul Tiyatro Festivali heyecanı şimdiden başladı

İşte 5 Temmuz'da vizyona girecek filmler

Mustafa Cevat Atalay SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açacak

Adıyaman'da çocuklar 'Masal Yolu' ile buluştu - Videolu Haber

HALK OYUNLARI GRUP YARIŞMALARI SONA ERDİ

Depremzede çocuklara sinema etkinliği - Videolu Haber

Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Mutenâ 21. sayısını çıkardı

Bursa Devlet Tiyatrosu tüm ödülleri topladı

Cuma günü vizyonuna girecek filmler belli oldu

SANKO Sanat Galerisi’nde ‘Atlar’ temalı resim sergisi

Üniversitemizde “Masal Anlatıcılığı Atölyesi” Düzenlendi

Tarihin kadim tanığı mühürler Ankara'da sergileniyor

Selva Özkirişçi SANKO Sanat Galerisi’nde resim sergisi açacak