Türk Polis Teşkilatının 178. Yıl Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatının 178. Yıl Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatının 178. Yıl Kuruluş Yıldönümü Kutlama Mesajı
GÜNDEM 10.04.2023 13:00:00 65 0

Türk Polis Teşkilatının 178. Yıl Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Adıyaman Valiliğinden yazılı açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,

Bugün, ülkemizde güven ortamının tesisine yönelik takdire şayan gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 178'inci yılına ulaşmış olmanın onuru ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Türk Polis Teşkilatının 178. Yıl Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yeni Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Müdür Yardımcıları ve teşkilat mensupları ile birlikte Vali V./Vali Yardımcısı Muhammet Tugay’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim edip, Emniyet Teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve teşkilat mensuplarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali V./Vali Yardımcısı Muhammet Tugay, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. yıldönümünü kutlayarak şunları söyledi; “Kurulduğu günden beri üstlendiği her türlü görevi layıkıyla yerine getiren polis teşkilatımız, emniyet ve asayiş hizmetlerinin sağlanmasında gösterdiği başarılı çalışmalarının yanı sıra asrın felaketini yaşadığımız bu süreçte fedakârca görev yaparak büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmektedir. Şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin her koşulda en iyi şekilde yerine getiren emniyet teşkilatımız, asırları aşan tecrübesi ve halkımızın da desteği ile şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada huzur ve güven içinde yaşamamızın en büyük teminatlarından biri olacaktır. Kuruluşunun 178. yılı vesilesiyle ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında üstün gayret ve başarı gösteren emniyet teşkilatımızın her kademesindeki bütün amir ve memurlarımızı kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum”


İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler