TÜRKİYE SUTOPU FEDERASYONU YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Türkiye Sutopu Federesyonu Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurulu ve 7. Mali Genel Kurulu 25 Aralık 2021 Cumartesi günü Ankara'da yapıldı.

TÜRKİYE SUTOPU FEDERASYONU YENİ BAŞKANINI SEÇTİ
SPOR 27.12.2021 08:37:00 88 0

Türkiye Sutopu Federesyonu Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurulu ve 7. Mali Genel Kurulu 25 Aralık 2021 Cumartesi günü Ankara'da yapıldı. 

Genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle saat 10.30'da başladı. Yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve diğer konular üzerinde görüşmeler yapılmasından sonra seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonucunda Mete Erol Yeni Federasyon Başkanlığına oy birliği ile seçildi. Dilek ve temenniler bölümünden sonra ise genel kurul delegasyonunun görevlendirdiği Divan Heyeti Başkanı saat 12.20'de toplantıyı  sonlandırdı ve yeni seçilen Federasyon Başkanı konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelerek çalışmalarına en iyi şekilde yürüteceklerini ifade etti.

Yeni seçilen başkanın ardından önceki başkan konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi. Önceki başkan konuşmasında kendisine bir ağabey olarak danışılabileceğini, tecrübelerini aktarabileceğini bildirdi. Zira kendisinin bir düşüncenin değil; birkaç kişiye danışılarak oluşturulacak uygulamaların daha doğru sonuçlara ulaştıracağına inandığını söyledi. Bundan sonra da elinden geldiğince federasyonun ileriye gitmesi yönünde çaba sarf edeceğini belirtti. Önceki başkan Vedat Akgün konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: "Bu federayonun kurucuları arasındayım ve yönetimde de yeni genç arkadaşları görünce mutlu oluyorum. Yeni yönetime başarı dileklerimi sunuyorum."

Bu konuşmalardan sonra önceki başkan Akgün ve yeni başkan Erol birlikte fotoğraf çektirerek federasyonun geleceği için omuz omuza çalışacakları imajını verdiler. Böylece Türkiye Sutopu Federasyonu için bir sonraki seçim yılı 2024'e kadar olan dönemi kapsayan yeni bir süreç başlamış oldu.

Mete Erol Kimdir?

1977 yılında Ankara'da doğan Erol, üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde aldı. Lisans eğitiminden sonra çeşitli görevlerde bulunan genç başkan 2000 yılında Ziraat Bankası Müfettişliği görevinde bulundu. 2002 yılında ise Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde göreve başladıktan sonra 2009 senesinde Daire Başkanlığı'na atandı ve son iki buçuk yılda Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. 


İlginizi Çekebilir

Çeyrek finaldeyiz! Bekle bizi Berlin

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

Offroad heyecanı Ankara'da yaşandı

Avusturya-Türkiye maçını Sanatçılar Parkı’nda izleyecekler

12. Olympos Regatta, yeni ufuklara yelken açıyor

'Olympos Regatta' Bursa sahillerinden çekildi... Yeni ufuklara İstanbul'dan yelken açacak

Çocuklar, yaz tatilinde Haliliye Belediyesi ile basketbol öğreniyor

Haliliye Belediyesi ile dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye-Çekya maçı sonrası ortalık karışmıştı... Chory'den olay sözler: Onları zehirlemek istedim

Euro 2024 | Çekya 1-2 Türkiye

Ankara Offroada hazır

Osmangazili judoculardan 9 madalya

Beylikdüzü Air Power Athletics sporunun tarihine geçti

A Milli Takım, Çekya ile 12. kez buluşuyor

 Dr. Yasemin Savaş ve Hülya Avşar’dan gösteri maçı