TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ MOTORLU JENARATÖRÜ

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK, YERLİ VE MİLLİ MOTORLU STARKGEN JENERATÖRÜ İNCELEDİ

TÜRKİYE’NİN YERLİ VE MİLLİ MOTORLU JENARATÖRÜ
TEKNOLOJİ 15.03.2022 10:13:00 118 0

- GENEL MÜDÜR KÖSE: “STARKGEN JENERATÖR ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BİRLİKTE, RAKİPSİZ MÜHENDİSLİK UZMANLIĞI İLE TASARLANMIŞTIR”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya’da düzenlenen 16. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda (KOMATEK) Starkgen Jeneratör Şirketi standını ziyaret etti.

Bakan Varank, Starkgen Jeneratör firması ürünlerini inceledi, özellikle yerli ve milli motorlu jeneratör ile yakından ilgilendi ve Starkgen Genel Müdürü Ömer Köse’den kapsamlı bilgi aldı.

Köse, Starkgen’in, Yüksek Kaliteli Dizel Jeneratör, Işık Kuleleri, Doğalgazlı Jeneratör, Marine Jeneratör, Kojenerasyon & Trijenerasyon Sistemleri, Biyogazlı Jeneratör, CKD üniteleri ve Özel Jeneratörler ürettiğini söyledi.

Üretimin yüzde 80’den fazlasının Starkgen’in dünya çapındaki satış ve servis ofisleri aracılığıyla ihraç edildiğini belirten Köse, Sakarya’da 270 bin m² açık, 56 bin m² kapalı alana sahip en üst düzey kaliteye sahip fabrika, standart üretim prosesleri ve üstün yönetim sistemleri ile yüksek kalitede ve standartlarda jeneratör üretilmektedir” dedi.

Üstün üretim kapasitesine ve çevre standartlarına sahip fabrikanın ISO 9001 ve ISO 14001 sertifikasına sahip olduğunu kaydeden Köse, “Bu kalite belgeleri, ürünlerin ve hizmetlerin ne kadar güvenli, güvenilir ve birinci sınıf kalitede olduğunun kanıtı olarak değerlendirilmektedir” diye konuştu.

“Üretim tesislerimizde üretilen her jeneratör seti, üstün kalite, güvenilirlik ve yenilikçi Starkgen Jeneratör üretim yöntemleriyle birlikte, rakipsiz mühendislik uzmanlığı ile tasarlanmıştır” diyen Köse, şu ifadeleri kullandı:

“Sürekli akışlı montaj süreci, montajı kolaylaştırarak ve yapım sürecinin her aşamasında kapsamlı testleri dahil ederek üretim verimliliğini ve ürün kalitesini optimize etmektedir. Özel çözüm jeneratörlerin üretimi için 2000 m²’den fazla fabrika alanı bulunmaktadır.”


İlginizi Çekebilir

Yapay zekâ talebi artıracak... Yeni meslek grupları oluşacak

Türksat 6A’da geri sayım başladı

Telegram'dan siber suçlar yüzde 53 arttı!

Konteynerle geliştirme yapan işletmelerin yüzde 85'i siber saldırıya uğradı!

Yapay zekâda 'üretken' ilgi!

Wi-Fi ağlarda güvende kalmanın yolları

'Teknolojinin Lider 100leri' yetiştiriliyor

‘Tiktok Beyni' odaklanma ve dikkat süresini kısaltıyor olabilir

Deneyap Uygulama Sınavı'nda 354 öğrenci ter döktü

Classic Mercedes festivali Gaziantep’te coşkuyla kutlandı

Futbolseverleri bekleyen teknolojik tehlikeye dikkat!

Yapay zekâ araçları para ve bilgi çalmak için kullanılıyor

KEP kullanımı siber mağduriyetleri önlüyor

Türk Telekom'dan 81 ilde WİFİ hizmeti

Çocuklarınızı internette yalnız bırakmayın! Onları nasıl koruyabilirsiniz?