Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında peş peşe oturumlar gerçekleşti

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında peş peşe oturumlar gerçekleşti

Ülkü Ocakları'nın,“Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” ve “MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları ” oturumları gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, il başkanlarına yönelik eğitim programı başladı. Program kapsamında, Ülkü Ocakları il başkanlarına “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” ve “MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları ” hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığının koordinesinde yapılan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın, il başkanlarına yönelik eğitim programı başladı.

Semih Y

Ülkü Ocakları İl Ocak Başkanları Eğitim Programı kapsamında “Milliyetçi-Ülkücü Hareket ve MHP’nin Tarihi Hakkında Notlar” oturumu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın tarafından gerçekleştirildi.

Zuhal T

Bir diğer oturum, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zühal Topçu tarafından gerçekleştirildi. Topçu  “Küreselleşme, Siyasal İletişim ve Liderlik” konuları hakkında konuşma yaptı.

G Ochk Lf W Y A Ax L Cf

“MHP’nin Adalet, Hukuk, Demokrasi Anlayışı ve Bu Alanda Önemli Katkıları ” oturumu MHP MYK Üyesi, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Doç. Dr. Turan Şahin tarafından gerçekleştirildi.

KAYNAK TÜRKGÜN