Ülkü Ocakları’na ‘çirkin iftira’ çürüdü! MHP’li Özdemir: Cinayet kurgunuz da başınıza yıkılacak

Ülkü Ocakları’na ‘çirkin iftira’ çürüdü! MHP’li Özdemir: Cinayet kurgunuz da başınıza yıkılacak

Bursa Valiliği, Selma Ateş’in Ülkü Ocakları mensupları tarafından takip edildiği iddiasını yalanladı. MHP'li Özdemir, sol medyaya ve siyasetçilere sert tepki gösterdi, iftira kampanyasına karşı hesaplaşma mesajı verdi.

Selma Ateş'in, Ülkü Ocakları mensubu kişiler tarafından takip edildiği yönündeki iftirası Bursa Valiliği'nin yaptığı açıklamayla çürüdü.

Valilik, yapılan incelemeler sonucunda bahse konu olan kişilerin Ülkü Ocakları ile herhangi bir ilişkisi bulunmadığını ve Ateş’i takip etmediklerinin anlaşıldığını açıkladı.

CHP medyası ise iftirayı sayfa sayfa haber yaparak Selma Ateş’in iftirasına çanak tuttu.

Algı operasyonunun çökmesinin ardından sol medyasına Milliyetçi Hareket Partisi’nden tepki geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Bursa’da yaşanan olayı hatırlatarak Ülkü Ocakları’nı hedef alan solcu basın ve siyaset cambazlarına tepki gösterdi.

MHP’li İsmail Özdemir’in açıklamaları şu şekilde;

Dün Bursa’da gerçekleşen bir olay üzerinden Ülkü Ocakları’nı hedef alan, gerçekler ortaya çıkıncaya kadar Ülkü Ocakları’na ve şerefli mensuplarına atmadık iftira bırakmayan ancak hakikat anlaşılınca birden ortadan kaybolan solcu basın ve siyaset cambazı zevatlar! Bir cinayet üzerinden oluşturduğunuz rezil ve kirli algınız da işte aynı böyle elinizde patlayacak. Sefil ve habis kurgunuz mutlaka başınıza yıkılacak; hele ki cinayetteki gerçekler “delilleriyle” ortaya çıktığında. Bu rezil oyuna dahil olan herkesle hesaplaşacağız ama helalleşmeyeceğiz. Bekleyin, az kaldı…

 

KAYNAK TÜRKGÜN