ULUCANLAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNDE TEMSİLCİLİK ODA AÇILIŞI YAPILDI

Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Genel Başkan Yardımcıları Vedat Ulu, Sami Çam, Nebi Yay, Emrah Coşkun ve Özgür Çelikbaş ile birlikte 07.11.2023 tarihinde SGK Ulucanlar SGM’de Temsilcilik Odasının açılışına katıldılar.

ULUCANLAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİNDE TEMSİLCİLİK ODA AÇILIŞI YAPILDI
GÜNDEM 7.11.2023 17:06:00 42 0

Genel Başkan Yardımcısı Sami Çam, Temsilcilik Odasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Türk Büro-Sen olarak, SGK çalışanlarının sorun ve taleplerinin takipçisiyiz. SGK çalışanlarının yoğun olan iş yükü EYT ile daha da arttı, ancak SGK çalışanlarının beklentileri karşılanmadı. Biz Türk Büro-Sen olarak SGK çalışanlarının uzmanlık hakkını biran evvel almaları için mücadele edeceğiz. Bu mücadelede tüm SGK çalışanlarının desteklerini istiyoruz.” dedi.

Genel Başkan Türkeş Güney konuşmasında Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının sorun ve taleplerinin takipçisi olduğumuzu belirterek, “SGK çalışanları bu kadar ağır iş yükü altında ezilirken, özlük hakları ile ilgili bir iyileştirme ivedilikle yapılmadır. EYT’nin iş ve işlemleri sebebi ile ağır şartlarda çalışan SGK çalışanlarının iş yükü daha da artmıştır. SGK çalışanlarına, kurum içi uzmanlık hakkı verilmesi ve Sosyal Güvenlik Hizmetleri Sınıfı biran evvel ihdas edilmelidir. Yapılacak düzenlemeler SGK çalışanlarına moral ve motivasyon olacaktır. Türk Büro-Sen olarak SGK çalışanlarının haklarında iyileştirme yapılana kadar, taleplerimizi TBMM nezdinde ve ilgililer ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılışa SGK Ankara İl Müdürü Saffet Temel, Rüzgarlı SGM Müdürü Hüseyin Benli, Ulucanlar SGM Müdürü Ömer Zerey, SGK Şube Başkanımız Osman Vuran, SGK Merkez Şube Başkanımız Levent Bostancı, Ankara ÇSGB Şube Başkanımız Erhan Akgül, Meteoroloji Şube Başkanımız Atıf Atasoy, Şube Yönetim Kurulu üyeleri ile Ulucanlar SGM çalışanları da katıldı.


İlginizi Çekebilir

Sağlık çalışanları yeni Bakan'a seslendi... Sağlıkta acil önlemler alınmalı

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu

Ahmet Sevim’den Milli Takıma tebrik

Yılmaz: Enflasyonda düşüş başladı

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı