Vali Varol, 'Dünya Çevre Haftası'nı kutladı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman Valisi Osman Varol 'Dünya Çevre Haftası' nedeniyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü heyetini makamında kabul etti.

Vali Varol,
GÜNDEM 4.06.2024 11:06:34 51 0

'Dünya Çevre Haftası' nedeniyle Adıyaman Valisi Osman Varol'u Adıyaman Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen'in İl Müdür Yardımcısı Mehmet Mustafa Altuğ ve Çevre Yönetimi ve Denetimden Sorumlu Şube Müdürü Abdulgani Adıyaman'ı makamında kabul etti.
Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak, insanları çevreye karşı bilinçlendirerek daha temiz bir çevrenin önemine vurgu yapmak amacıyla her yıl Haziran ayının ilk haftası kutlanmaya başlanan ‘Dünya Çevre Haftası’ dolayısıyla Adıyaman Valisi Osman Varol, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen ve kurum çalışanlarını kabul ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Dünya Çevre Haftasını kutlayarak hafta boyunca yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi alan Vali Varol; "Yaşadığımız çevre geçmişten bize kalan bir miras değil, gelecek nesillere bırakacağımız bir emanettir. Yarınımız olan çocuklarımızın daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi bugün bizim oluşturacağımız ortak bir çevre bilinci ile mümkündür. Bu bilinçle Valilik olarak çevrenin korunması ve geliştirilmesi en önemli hedeflerimizdendir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevre haftası dolayısıyla yapılan çalışmaların duyarlılık ve farkındalığı artırmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Mardin Valisi Akkoyun, LGS Türkiye Birincisini tebrik etti

Sağlık çalışanları yeni Bakan'a seslendi... Sağlıkta acil önlemler alınmalı

17 binden fazla çocuk “Enerji Okuryazarlığı” eğitimi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik

Memur ve emeklinin zamlı maaşları belli oldu

Ahmet Sevim’den Milli Takıma tebrik

Yılmaz: Enflasyonda düşüş başladı

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de