Vali Çuhadar'dan Basın Mensuplarına Kahvaltı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Çuhadar
GÜNDEM 11.01.2022 13:10:00 96 0

Vali Çuhadar’dan Basın Mensuplarına Kahvaltı
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Vali Mahmut Çuhadar’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda kahvaltı programına Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bilgihan Yeşilyurt, kurum amirleri ve müdürleri, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve AGC yönetim kurulu üyeleri ile Adıyaman’da faaliyet gösteren basın mensupları katıldılar.
Adıyaman’da görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak söze başlayan Vali Mahmut Çuhadar “Öncelikle halkımızı bilgilendirmek maksadıyla, gece gündüz demeden, yaz-kış, yağmur çamur demeden, mesai mefhumu gözetmeden her şartta görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan ve bu doğrultuda şehrimize katkı sunan siz değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevinizde başarılar diliyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi basın, devlet ile halk arasında iletişim köprüsüdür. Ülkemizin ve ilimizin sorunlarının kamuoyuna aktarılmasında ve etkin çözüm önerileriyle toplum düzeninin daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan siz değerli basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır.” dedi.


Vali Mahmut Çuhadar’ın açılış konuşmasının ardından kurum amirleri 2021 yılında gerçekleştirdikleri yatırım ve faaliyetlerin sunumunu yaparak 2022 yılında yapacakları çalışmaları değerlendirdi. 


Kahvaltı programı, Vali Çuhadar’ın basın mensuplarının sorularını cevaplaması ile sona erdi.


İlginizi Çekebilir

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler

KGK, Karadağ’ın Devlet Günü resepsiyonundaydı