Yaman Medya Grubu’ndan Başkan Yardımcısı Tırpan’a ziyaret

ADIYAMAN (PHA) - Yaman Medya Grubu, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Yaman Medya Grubu’ndan Başkan Yardımcısı Tırpan’a ziyaret
GÜNDEM 8.06.2024 17:22:20 72 0

Ziyarete, Yaman Medya Grubu bünyesindeki Perre Haber Ajansı imtiyaz sahibi Abdurrahman Akçal, Yaman Dijital Medya sorumluları Mustafa Reşber ve Abdullah Ferger, Yaman TV sorumlusu Mustafa Tekin ve Perre Haber Ajansı Muhabiri Yusuf Işık katıldı.

Ziyaret sırasında Adıyaman Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Tırpan, Adıyaman Belediyesi'nin iki aylık sürecini değerlendirerek, projelerden ve gelecek vizyonundan bahsetti.

Ziyaretleri için Yaman Medya Grubu’na teşekkür eden Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan, yerel basının belediye hizmetlerinin halka duyurulmasındaki önemini vurgulayarak, basınla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Perre Haber Ajansı imtiyaz sahibi Abdurrahman Akçal, ise "Hergün; tv, gazete ve internet haber sitesi gibi 3 binin üzerinde basın kurumuna tarafsız yayıncılık ilkeleri doğrultusunda haber servisi hizmetinde bulunuyoruz. Adıyaman Belediyesi’nin yapacağı hizmetlerin halka ulaşması yönünde de haber yayınlamaya devam edeceğiz. Aynı şekilde halkın bizlere ulaştırdığı sorunları da haberleştirerek belediye yetkililerine ileteceğiz. Adıyaman'da, herkesin ve her kesimin haberlerini yapmasıyla öne çıkan Perre Haber Ajansı, aynı prensiple yayıncılığa devam edecek. Adıyaman Belediyesi yeni yönetimine ve Sayın Tırpan'a kentimize yapacakları hizmetler için şimdiden teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz" dedi.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

Narkoçelik-25'te 320 gözaltı

Vergi Dairesi'nde kartlar yeniden dağıtıldı... Gelir İdaresi tek tip örgüt yapısına kavuştu

Emek ve Demokrasi Platformu'ndan 'Madımak' tepkisi - Videolu Haber

Adıyamanlılar Milli Takım için tek yürek oldu

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor

Pandemi döneminin önemli ismiydi... Ayrı ayrı teşekkür etti

Bakan Kurum: Söz veriyoruz...

İmamoğlu'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı!

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı