Yazar Dilek Cesur ‘Anneler Günü’ne özel söyleşide sevenleriyle bir araya geldi

OSMANİYE (PHA) - Osmaniye Belediyesi tarafından birincisi düzenlenen ‘Lezzet Festivali’ne katılan Aile Danışmanı ve Yazar Dilek Cesur ‘Anneler Günü’ne özel söyleşi gerçekleştirdi.

Yazar Dilek Cesur ‘Anneler Günü’ne özel söyleşide sevenleriyle bir araya geldi
GÜNDEM 12.05.2024 14:42:00 72 0

Yoğun katılım sağlandığı söyleşinin ardından Yazar Cesur, okurlarının kitaplarını imzalayıp fotoğraf çektirdi. Osmaniye Belediyesi’nce bu yıl ulusal düzeyde birincisi düzenlenen Lezzet Festivali renkli görüntülerle devam ediyor. Yöresel yemeklerin tanıtılmasının yanında birçok etkinliğinde vatandaşlarla buluşturulduğu festivalde Aile Danışmanı ve Yazar Dilek Cesur, Anneler Günü’ne özel söyleşi etkinliğinde sevenleriyle bir araya geldi. Yüzlerce vatandaşın katılım sağladığı söyleşide Yazar Cesur, hayat deneyimlerini anekdotlar halinde sevenleriyle paylaştı.
“Dünyaya bin kere de gelsem yine sen benim annem ol isterdim”
“Çocuk ailenin aynası olur” diyen Yazar Dilek Cesur, “Tüm erkek çocuklarımıza baba olmayı kız çocuklarımıza da anne olmayı Allah nasip etsin inşallah. Dünya da bundan daha büyük servet olamaz. Hani derler ya çocuk ailenin aynası olur diye. Bizlerde bazen çocuklarımıza sabredemiyoruz değil mi? Sizler büyük bir deprem atlattınız. Orada belki kayıplarınız oldu, üzüntüleriniz oldu. Ama şöyle evladımıza baktığımızda onun böyle ne kadar savunmasız olduğunu düşündüğümüzde onun bize ne kadar ihtiyacı olduğunu düşündüğümüzde bizim onu ne kadar çok sevdiğimizi anlayacağını düşünüyoruz. Benim evladım mezarıma geldiğinde şunu diyebilsinler. Dünyaya bir defa değil bin kere de gelsem yine sen benim annem ol isterdim cümlesini kurdurabilecek şekilde muamele etmeye çalışıyorum evlatlarıma. Çünkü bazen gitmiş olduğum konferanslarda yanıma genç kızlar gelmiş oluyor. Diyarlar ki hocam imtihanımız annemiz babamızsa ne yapacağız. İnanın böyle içime taş oturuyor. Belki de birçoğumuzun annesi babası imtihanımızdır. Benim annem babamda benim imtihanımdı. Ben hep şunu söyledi. Kendim anne ve babamı seçemedim. Kimse seçemedi. Ama kendi hayatımızın nasıl yaşayacağımızı seçebiliriz. Nasıl bir anne olacağımızı nasıl bir olacağımızı kendimiz seçebilir. O yüzden bizim için en hayırlısını seçip öyle bir insan olmaya çalışalım” diye konuştu. Konuşmasına tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in eşi Ebru Çenet hanımefendi de böylesi özel günde kendilerini yalnız bırakmayan Yazar Dilek Cesur’a teşekkür etti. Söyleşinin ardından Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in eşi Ebru Çenet hanımefendi, Aile Danışmanı ve Yazar Dilek Cesur’a çiçek takdim ederken Belediye Başkan Yardımcısı Kevser Davarcı da hediye sundu.

Kaynak : PHA


İlginizi Çekebilir

İTÜ Vefa Takımı TBMM'de

Emine Erdoğan 'Gönül Elçileri' ile buluştu

Adıyaman Belediyesinden milli maç için dev organizasyon

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Beştepe'de

Kabine yeni bakanlarla toplandı

Büyükşehir Belediyesi, muhtar buluşmalarını sürdürüyor

Pandemi döneminin önemli ismiydi... Ayrı ayrı teşekkür etti

Bakan Kurum: Söz veriyoruz...

İmamoğlu'dan 'Kanal İstanbul' çıkışı!

LGS’de şampiyon Yenişehir’den

Yenişehirlilere, ‘kamu malına sahip çıkın’ çağrısı

Murat Kurum yeniden makamda

Suriyelilere vergi muafiyeti iddiası dezenformasyon!

Bakan Yerlikaya açıkladı... Provokatif eylemlere 474 gözaltı!

Kahta'ya yeni kaymakam atandı