Yeni atanan Genel Müdürler göreve başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Dr. Şaban Kondi, Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Özdemir ile Strateji Geliştirme Başkanlığı’na atanan Hasan Güçlü göreve başladı.

Yeni atanan Genel Müdürler göreve başladı
GÜNDEM 15.06.2022 20:10:00 67 0

Diyanet İşleri Başkanlığı’nda Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Dr. Şaban Kondi, Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Özdemir ile Strateji Geliştirme Başkanlığı’na atanan Hasan Güçlü göreve başladı.

Başkanlıkta gerçekleştirilen devir teslim törenlerine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, görevi devreden Genel Müdürlere yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, göreve yeni başlayan Genel Müdürlere de yeni görevlerinde başarılar diledi.

Devir teslim törenlerinde konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ülkemizin her ilinde, ilçesinde, köyünde olduğunu belirterek, “Milletimizin bizim rehberliğimize ihtiyacı var. Bu rehberliği her yerde yapmaya gayret ediyoruz.” dedi.

“Bu bir bayrak yarışıdır”

Görevini devreden müdürlerin tecrübelerinden istifade edeceklerini dile getiren Başkan Erbaş, “Bu görevler tamamen bir bayrak yarışıdır. Müdürlerimize yeni görevlerinde çok önemli görevler düşüyor.” ifadelerini kullandı.

Devir teslim törenlerinde, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Argun, Prof. Dr. Huriye Martı, Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, göreve yeni başlayan yöneticilerin hayırlı ve başarılı bir şekilde görev yapmaları için dua etti.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne atanan Dr. Şaban Kondi görevi Bünyamin Albayrak’tan, Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne atanan Mahmut Özdemir görevi Erdal Atalay’dan, Strateji Geliştirme Başkanlığı’na atanan Hasan Güçlü ise görevi Mahmut Türk’ten devraldı.

Törene, Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Selim Argun, Prof. Dr. Huriye Martı, Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, Kadir Dinç ve Başkanlığın üst düzey yöneticileri de katıldı.


Anahtar Kelimeler: atanan Genel Müdürler göreve başladı

İlginizi Çekebilir

Bakan Kurum Malatya'dan seslendi... Afetzedelerin yüzü gülene kadar buradayım!

Bakan Tekin İstanbul'da okul yöneticileriyle buluştu

Dışişleri'nden UEFA'ya Demiral tepkisi

İş insanın Serdar Özyurt'tan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin'e ziyaret

'Sarsılmaz' yüksek ateş gücünü 'kuleye' çıkardı

Antrikot ve döşden burger yaptı, ailelerin vazgeçilmez durağı oldu - Videolu Haber

Pençe Kilit'te 9 terörist etkisiz!

Gurbetçilerden destek vergisi iddiasına İletişim'den açıklama

7 ton 250 kilogram gıda ürünü imha edildi

Altı ayda 105 milyona yakın yolcu

İçişleri: Provokatörlere göz açtırılmayacak

Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı

Türkiye’nin Gizemli Obruğu Yeşilgöz, ziyaretçilerin uğrak noktası olacak

Şehitkamil Belediyesi’nden güvensiz gıdaya sıfır tolerans

Lise tercihi yapacak öğrenci ve velilere önemli öneriler