YEREL YAYIN BİRLİĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURULU ANKARA'DA YAPILDI

Yerel Yayın Birliği 1. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Genel Kurul sonrası yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyeleri belirlendi.

YEREL YAYIN BİRLİĞİ 1. OLAĞAN GENEL KURULU ANKARA
GÜNDEM 6.02.2022 00:00:00 132 0

Yerel Yayın Birliği 1. Olağan Genel Kurulu, Ankara King Otel Konferans Salonu'nda yapıldı. Genel kurula; Ak Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Cumhuriyet Halk Partisi 22.-23. Dönem eski Milletvekili Rasim Çakır, Bağımsız Türkiye Partisi MKYK Üyesi Hüseyin Kuloğlu, Islahiye Eski Belediye Başkanı Mehmet Uludağ, Kahraman Maraş Afşin Tanır Belediye Başkanı Ali Özturan, Eski Emniyet müdürü Bahattin Demiray, Nallıhan Platformu Başkanı-Nallıhan Bacım Sultan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Rasim Uzun, Beypazarı Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Köker ve dernek üyeleri ile basın mensupları katıldı. 


 Yerel Yayın Birliği Kurucu Başkanı Ragıp Lapçin'in açılış konuşması ile başlayan genel kurul Divan üyelerinin seçimi ile devam etti. Divan Heyeti Başkanı Gazeteci Kenan Macit'in başkanlığında divan üyelerinin seçilmesinin ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
 Divan Başkanı 1. Olağan Genel Kurul için dernek üyelerinden yönetim listelerini ibraz etmelerini istedi. İbraz edilmesi için oylama gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan 1. Olağan Genel Kurul aşağıda belirtilen listenin oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından seçim tamamlandı.
Yerel Yayın Birliği 1. Olağan Genel Kurulu sonrası oluşan yönetim kadrosu ise şöyle:


Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
Ragıp Lapçin
Mesut Solak
Erdoğan Demir
Koray Ustabaşı
Şafak Çekver
Ahmet Kılbitmez
Halil Can Güllü


Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Raife Aysel Akkanat
Bilal Geldi
Nigar Korkmaz Sarı
Emrah Sarı
Murat Kartal
Ramazan Suçek


Denetim Kurulu Asil Üyeleri:
Salih Güven
Atasavun Yiğit
Ümit Albayrak


Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Kemal Yakışıklı
Mahir İnanç
Tercan Atılgan


Yapılan oylama sonrasında, bir teşekkür konuşması yapan Ragıp Lapçin, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, "Derneğimizin misyonu; Yayın mesleğinin haysiyet, şeref ve nezahetini korumaya, gelişmesini sağlamaya özen göstermek, yasalar ve uluslararası anlaşmalarla yayıncılık mesleğine tanınan hak ve özgürlükleri korumak amacı ile gerekli girişimlerde bulmak. Üyelerinden çalışan ve çalıştırılanların karşılıklı hak ve yararlarını meslek dayanışması çerçevesi içinde uzlaştırmaya ve çözümlenmesine yardımcı olmak. Vizyonu da : Yerel yayıncılarımızın öncelikle ulusal çapta, daha sonra da uluslararası çapta temsil etmek. Her zeminde hak ve hukuklarını savunmak. Ulusal ve uluslararası gündemi takip ederek yerel yayıncılarımızı ilgilendiren konularda onları bilgilendirmek. Hizmet içi eğitimler ve seminerlerle onların gelişimini sağlamaktır. Kuruluş aşamasında bizlere destek olan ve beraber hareket ettiğimiz kurucu üyelerimiz Zekayi Akyol,  Halil Can Güllü, Ramazan Suçek,  Cemil Sarıtaş, Ali Kaya ve Mustafa Çiçek ile, Erzurum Şube Başkanımız Mahir İnanç’a, Eskişehir Şube Başkanı Salih Güven’e, Hatay Şube Başkanımız Levent Aşkar’a, Adana Şube Başkanımız Armağan Erdoğan’a,  Edirne Şube Başkanımız Koray Ustabaşı’na  teşekkür ediyorum" dedi.


İlginizi Çekebilir

BİLSEM öğretmen bölge sözlü sınav sonuçları açıklandı

Türksat 6A fırlatma öncesi kapsülde

Filolarda büyüme beklentisi artışta

Altun'dan TÜRKSAT 6A paylaşımı

Veteriner Hekim Yıldız: 'İklim değişikliği gıda arzını olumsuz etkileyecek'

Sadıkoğlu: Biriken vergi borçlarının bir defaya mahsus silinmesini talep ediyoruz

Büyükşehir’den Geben’e yeni köprü

Büyükşehir İtfaiyesi, Haziran Ayında 3 Bin 368 Olaya Müdahale Etti

Adıyaman’da benzin motorin fiyatları ne kadar? 8 Temmuz 2024 Güncel akaryakıt fiyatları

'Mesleki ve Teknik'te devlet teşviki protokolü

İBB iştiraklerinden rekor başarı

Hava Taksi işletmelerinden NOTAM çağrısı... Gereksiz NOTAM’lar havacılığı kısıtlıyor

Bakan Yerlikaya'da 'sel' paylaşımı ve teşekkür

Bakan Kurum: Hiçbir soruna kulak tıkamıyoruz

2 bin 300 adet Doçka mühimmatına imha!