Yeşilay kamp liderlerini arıyor

Yeşilay kamp liderlerini arıyor

Yeşilay kamp liderlerini arıyor
YAŞAM 21.04.2024 12:26:00 86 0

Yeşilay gönüllülerinin yetkinliklerini güçlendiren en önemli faaliyetlerden biri olan “Kamp Lideri Yetiştirme Programı”na başvurular başladı.

ANKARA (İGFA) - Yeşilay, düzenlediği gençlik ve gönüllülük kamplarında, ihtiyaca göre dönemsel olarak görevlendirilmek üzere kamp liderleri yetiştireceği programın başvurularını açtı.

22-35 yaş arasında, Yeşilay’ın misyon ve vizyonuna uygun yaşayan, iletişimi ve insan ilişkileri güçlü, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Akran Uygulayıcısı/Formatörü olup eğitim vermiş ve en az 1 yıldır Yeşilay gönüllüsü olanlar arasından seçilecek lider adayları, eğitimin sonunda Yeşilay’ın tüm kamplarında görev alabilecek yetkinliğe erişecek.

https://www.yesilay.org.tr/tr/haberler/yesilay-kamp-lideri-yetistirme-programi adresi üzerinden 1 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edecek başvuruların ve 2-3 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak ön değerlendirmelerin ardından başvuru yapan kişilere olumlu/olumsuz dönüş sağlanacak. 6-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında ise mülakatlar yapılacak. Mülakatlar online olacak.Mülakatlar sonucunda programa katılmaya hak kazananlar, 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Eskişehir THK İnönü Havacılık Merkezi’nde yapılacak kampa katılabilecek. Ulaşım ve konaklama masrafları Yeşilay tarafından karşılanacak.   

Lider Yetiştirme Eğitim Programı’nın katılımcıları, altı gün boyunca,“Yeşilay kamp modeli eğitimi”, “kamp organizasyonu ve planlama”, “güvenlik ve acil durum yönetimi”, “iletişim ve kültürel çeşitlilik”, “ekip yönetimi ve liderlik”, “zaman yönetimi”gibi eğitimlerle kampçılık hakkında a’dan z’ye bilgi sahibi olacaklar.


Haber Kaynak : igf
Anahtar Kelimeler: Yeşilay liderlerini arıyor

İlginizi Çekebilir

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

Seyahatsever gençlere çağrı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek