Yıldız, Fakıbaba Siyasetin Münafığıdır.

Yıldız, Fakıbaba Siyasetin Münafığıdır.

Yıldız, Fakıbaba Siyasetin Münafığıdır.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, AK Parti’den ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba’yı sert bir şekilde eleştirdi.
Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, 2018 yılında yaşanan Suruç Olayı ile ilgili uzun süren sessizliği bu aşksam A Haber ekranlarında bozdu.
Son zamanlarda Ahmet Eşref Fakıbaba’nın “Bu terör olayı değildir” demesi ile yeniden gündeme gelen Suruç Olayı ile ilgili A Haber’de yayınlanan ‘Memleket Meselesi’ programında açıklamalarda bulunan Vekil Yıldız, 2018 yılındaki seçim sürecinde Şenyaşar Ailesi ile yaşadıkları kavgaya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
O yaşanan olayları geniş detaylarıyla paylaşan Milletvekili Yıldız’ın hedefinde Fakıbaba da yer vard. Vekil Yıldız, Fakıbaba siyasetin münafığı ve çok iyi bir manipülatörüdür. 4 yıl önce terör dediği olayı bugünlerde tam tersi söylemlerde bulunabiliyor . Dolayısıyla Şanlıurfa halkı artık Fakıbabanın nasıl biri olduğunu çok biliyor ifadelerine yer verdi.