SİYASET

SİYASET Haberleri

Zafer Partisi’nden AGC’ye Ziyaret

Zafer Partisi Ar-Ge ve Siyaset Akademisinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğrul KİHTİR, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer KOÇAK ve İl yönetimi AGC Başkanını ziyaret ettiler

Zafer Partisi’nden AGC’ye Ziyaret
SİYASET 17.12.2021 18:01:00 98 0

Zafer Partisi Ar-Ge ve Siyaset Akademisinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğrul KİHTİR, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer KOÇAK, , Ankara İl Teşkilat Başkanı Fatih TOSUN, Adıyaman teşkilatı kurucu üyelerinden Osman DOĞAN, Bedir KAYHAN, Gürsel COŞKUN ve Abuzer CANLI Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA’ya ziyarette bulundular.
Başkan KİHTİR konuşmasında aşağıdaki ifadeleri kullandı:
“Adıyaman’ı Zafer Partisi olarak çok önemsiyoruz. Bugün buraya 2 genel başkan yardımcısı ve ekibimizle geldik. Yaptığımız ziyaretler arasında en çok ön plana çıkan ziyaretlerden biri oldu. İlin uzun yıllara dayanan sorunlarını bizzat yerinde gördük, inceledik. Çözüm önerilerini dinledik. Gördüğümüz kadarıyla Adıyaman kaynakları bol, ham maddesi bol, aynı zamanda mermer, petrol, tütün gibi değerli kaynaklara sahip önemli bir şehir. Ancak maalesef Adıyaman halkı bu sahip olduğu kaynaklar için sadece üretici ve temin edici olarak yıllardır rol almış. Adıyaman’ın kendi ürettiği bu ham maddeyi üreten fabrikalara ihtiyacı var. Adıyaman’ın kendi kaynaklarından daha fazla pay almaya ihtiyacı var. O nedenle gördüğümüz kadarıyla dünyaca ünlü Adıyaman tütününü değerlendirmek için Adıyaman’ın sigara fabrikasına ihtiyacı var. Adıyaman’ın daha fazla petrol araştırmasına ihtiyacı var. Adıyaman’ın hayvancılığın geliştirilmesine ihtiyacı var. Adıyaman’ın Türkiye’nin milli gelir ortalamasının yarısında olan kişi başı milli gelir ortalamasının yükseltilmesine ihtiyacı var. Biz Zafer Partisi olarak Türkiye’nin ileri, fikriyet olarak 5 bin yıllık partisi olarak Adıyaman’a değer veriyoruz.”
Teşkilatlardan sorumlu Başkan KOÇAK ise “Adıyaman’ı ziyaretten dolayı memnunuz. Şehrin sorunlarını ve çözüm yollarını yakından görüp inceleme imkanımız oldu. Parti olarak Adıyaman’a ve ülkemize hizmet etmeye geliyoruz.” dedi.
AGC Başkanı DİŞKAYA ise “Bu ziyaretten dolayı Başkan KİHTİR’e, Başkan KOÇAK’a ve parti mensuplarına teşekkür ederim. Kendilerine siyasi hayatlarında başarılar dilerim.” dedi.


Anahtar Kelimeler: Zafer Partisi’ Ziyaret

İlginizi Çekebilir

Yeni bakanlar yemin etti

AK Partili vekil Maviş'ten eğitimde kalkınma hedefi vurgusu

Özdağ: Sorumlusunu başka yerde aramayın

Işıkbay, orman yangınlarına dikkat çekti

Genel Başkan Ahmet Sevim'den AKP Hükümetine Sert Eleştiriler: "Kadınlar Üzerindeki Baskıya Son Verilmeli!"

İmamoğlu: Parti içi rekabet ayrışmanın değil, bütünleşmenin aracıdır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Berdimuhammedov ile görüştü

MHP'li Yıldız: Yapılan iftiraların, edilen hakaretlerin hesabı hukuk içersinde tek tek sorulacaktır

MHP'li Yönter'den, Özgür Özel'e sert tepki: Utanmaz yüzünle siyasetin ayıp duvarı gibisin

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ateş: "Mutlu ve umutlu yarınlar bizi bekliyor"

Adak: " Vatandaşlarımızın zararları en kısa zamanda ödenecek"

Milletvekili Karatutlu, Bakan Göktaş'ı ziyaret etti

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Karış’tan, Kılıçdaroğlu ziyareti

Asya'da saflar netleşiyor!

CHP’li Kayabaşı’ndan mitinge davet